Επιστροφή στο γήπεδο

από AllAboutARIS

Οι παίκτες του ΑΡΗ επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το τριήμερο ρεπό που τους δόθηκε από τον Βαγγέλη Αγγέλου. Θεραπεία για Αθηναίου, προπόνηση και θεραπεία για Μπελ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Κ.Α.Ε., αναφέρει:

“Επιστροφή στο γήπεδο σήμερα (18/04) για τους παίκτες του ΑΡΗ, μετά το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου. Η ομάδα μας προπονήθηκε το απόγευμα, ξεκινώντας την προετοιμασία της για τους τρεις αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Απών από το σημερινό πρόγραμμα ήταν ο Γιάννης Αθηναίου που συνεχίζει τις θεραπείες, προκειμένου να ξεπεράσει τη θλάση στη γάμπα του αριστερού ποδιού. Ο Γκάρι Μπελ συμμετέχει στην ομαδική προπόνηση, αλλά υποβάλλεται κι αυτός σε θεραπείες, ώστε να αφήσει οριστικά πίσω του τον τραυματισμό στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού.

Ο ΑΡΗΣ θα δώσει φιλικό ή φιλικά στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, προκειμένου η ομάδα να διατηρήσει τον ρυθμό της, ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Μέσα στις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθεί ο αντίπαλος και η ημέρα διεξαγωγής”.

Προτεινόμενα Άρθρα