Προμηθέας και ΑΕΚ για Τολιόπουλο

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Βασίλης Τολιόπουλος κέρδισε τις εντυπώσεις κατά την παρουσία του στον ΑΡΗ και εύλογα έχει κινήσει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων της Basket League.

Μετά από την απραξία στον Ολυμπιακό, ο 22χρονος γκαρντ αποκτήθηκε μεσούσης της σεζόν από τον ΑΡΗ και παίρνοντας τις ευκαιρίες που ήθελε, έκανε καλή πορεία με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, με 7.7 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ.

Σύμφωνα με το superbasket, ο Τολιόπουλος έχει μπει στο στόχαστρο του Προμηθέα Πατρών, ενώ την περίπτωσή του παρακολουθεί και η ΑΕΚ.

Ο Άρης από την πλευρά του θέλει να κρατήσει τον νεαρό γκαρντ, ο οποίος είχε εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο να παραμείνει κάτοικος “Nick Galis Hall”. Όμως στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, δε θα μπορέσει να μπει σε κανέναν πληστειριασμό με Προμηθέα και ΑΕΚ. Το μεγαλύτερο όπλο του ΑΡΗ είναι ο χρόνος συμμετοχής, με δεδομένα τα 19 λεπτά που είχε κατά μέσο όρο φέτος.

Η ΚΑΕ δεν έχει κάνει ακόμα επαφή με τον παίκτη, αλλά με δεδομένο ότι πολλές ομάδες έχουν ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό τους, πρέπει να το κάνει άμεσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ενδιαφερόμενος, για τον Τολιόπουλο, Προμηθέας, φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με 2-3 Αμερικανούς για την επόμενη σεζόν, παρότι παίζει στους τελικούς των πλέι οφ! Για τη δε ΑΕΚ, η χρονιά έχει ουσιαστικά “τελειώσει” και ξεκίνησε επίσης ο σχεδιασμός της.

Προτεινόμενα Άρθρα