Οι πληρωμές και οι ανοιχτές υποθέσεις

από Αντώνης Γκάτζιος

Άλλη μία εβδομάδα πέρασε και η αγωνία για την άρση των ban εντείνεται στον ΑΡΗ.

Ακριβώς 20 μέρες έμειναν για το πρώτο τζάμπολ της Basket League και η προσπάθεια του ΑΡΗ για την άρση των τιμωριών συνεχίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΚΑΕ κατέβαλε τις πρώτες δόσεις στους παίκτες με τους οποίους έχει συμφωνήσει, κάτι απαραίτητο για να μην υπάρξει πρόβλημα με το σχετικό φάκελο. Η αγωνία οφείλεται στο γεγονός ότι οι υποθέσεις του Μάικλ Τζένκινς και του Βασίλη Καββαδά παραμένουν ανοιχτές και ο χρόνος μόνο σύμμαχος του ΑΡΗ δεν είναι.

Με τον Αμερικανό γκαρντ δεν υπάρχει σημείο επαφής και όλα δείχνουν ότι η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα αποταθεί στη ΦΙΜΠΑ για να λύσει την υπόθεση. Για να γίνει αυτό και τυπικά, πρέπει να υπογράψει ο Καββαδάς (ώστε να απομείνει μόνο μία υπόθεση για να λύσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία). Ο Έλληνας σέντερ πήρε κάποια χρήματα πριν από λίγες μέρες, όχι αρκετά, όμως, ώστε να βάλει την υπογραφή του.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν τις επαφές και ελπίζουν ότι ο Καββαδάς θα υπογράψει άμεσα, ώστε να δρομολογηθεί και η υπόθεση του Τζένκινς και να τελειώσει η αναμονή το γρηγορότερο δυνατό, προκειμένου να παραταχθεί η ομάδα όπως πρέπει στο ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της.

Προτεινόμενα Άρθρα