Η πληρότητα, η επιθυμητή ετοιμότητα και το Κύπελλο

από Αντώνης Γκάτζιος

Η αναμενόμενη για το προσεχές διήμερο έλευση του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνει το παζλ του φετινού ΑΡΗ και η ομάδα θα προετοιμαστεί πλήρης εν όψει των επίσημων αγώνων, έστω και για ένα μικρό διάστημα.

Ο Μαυροβούνιος σέντερ αναμένεται στην Ελλάδα μέχρι την Παρασκευή (18/09). Λόγω των τεστ στα οποία θα υποβληθεί αλλά και μίας εύλογης ανετοιμότητας, λογικά δε θα αγωνιστεί στο πρώτο από τα δύο φιλικά με τη Λάρισα, το Σάββατο (19/09), στο κλειστό της Νεάπολης. Ο Σάββας Καμπερίδης ελπίζει να τον έχει στη διάθεσή του στο δεύτερο φιλικό με τους Θεσσαλούς, την Τρίτη 22/09, στο τελευταίο τεστ πριν από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ιωνικό στην Αθήνα (26/09).

Εύλογα πρώτος στόχος είναι να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος (10/10), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει στόχο την πρόκριση στο Κύπελλο. Μάλιστα, αν περάσει τον Ιωνικό, ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει στις 30/09 πιθανότατα τον Κολοσσό Ρόδου στο “Nick Galis Hall”, οπότε η πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού δεν είναι… μακρινό όνειρο.

Ο ρόλος του Ντραγκίτσεβιτς σαφώς είναι σημαντικός, όντας ο βασικός σέντερ της ομάδας και ο Σάββας Καμπερίδης ελπίζει να τον δει να έρχεται στην επιθυμητή κατάσταση το συντομότερο δυνατό. Το υπόλοιπο σύνολο δουλεύει εδώ και καιρό μαζί και σ’ αυτό το κομμάτι, ο ΑΡΗΣ έχει ένα αβαντάζ σε σχέση με πέρυσι, όπου η προετοιμασία ήταν επιεικώς ελλιπέστατη.

Προτεινόμενα Άρθρα