"Χάσαμε το ματς από την επίθεση"

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στο καλό αμυντικό πρόσωπο του ΑΡΗ κόντρα στον Ιωνικό, αλλά και στην κακή επιθετική παρουσία της ομάδας του.

Ο κόουτς του ΑΡΗ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

“Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μία δεύτερη εκτός έδρας νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πολύ αξιόλογος, έχει ποιότητα, πολύ καλή κατεύθυνση. Καταφέραμε να τον κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ, γνωρίζαμε ότι έχει πολύ μεγάλη ικαν ότητα να ξεπερνά τους 80 πόντου και τον κρατήσαμε στους 68. Η ομάδα είχε την αμυντική συνέπεια που έπρεπε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ειδικά από το σημείο που ελέγξαμε τα ριμπάουντ, αφού ο Ιωνικός στο πρώτο δεκάλεπτο είχε 9 επιθετικά!

Δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να το μετουσιώσουμε αυτό σε σκορ μπροστά. Χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια, είχαμε κάποιες συνεργασίες οι οποίες δεν ήταν στο επίπεδο που θα έπρεπε και νομίζω ότι αυτό ήταν που εν τέλει καθόρισε και το αποτέλεσμα.

Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε από το ματς είναι ότι η ομάδα έπαιξε με ομοψυχία, είχε κοινό προσανατολισμό, κάτι το οποίο δε συνέβαινε σε κάποια από τα προηγούμενα παιχνίδια. Φάνηκε ότι οι παίκτες έχουν καταλάβει πως μόνο λειτουργώντας σαν ένα μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον πιο αισιόδοξα. Θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να πετύχουμε τις νίκες που πρέπει ώστε να πετύχουμε και τους στόχους μας”.

Προτεινόμενα Άρθρα