Η πληρότητα και η προσοχή

από Αντώνης Γκάτζιος

Το απουσιολόγιο του ΑΡΗ αδειάζει εν όψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεών του και η φύση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό καθιστά πιθανή την προφύλαξη του Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη αντιμετωπίζει την Κυριακή (28/2) τον Παναθηναϊκό στο “Νίκος Γκάλης” της Αθήνας. Ένας αγώνας που είναι εκτός προγράμματος και στον οποίο οι “κιτρινόμαυροι” δε θέλουν να ρισκάρουν εν όψει των σαφώς πιο κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν, αρχής γενομένης αυτής με τη Λάρισα στο “Nick Galis Hall”.

Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί την Κυριακή. Ο Μιλόσεβιτς από την πλευρά του συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα. Έμεινε στη Θεσαλονίκη και δεν αγωνίστηκε με την Εθνική Βοσνίας στο τελευταίο “παράθυρο” των προκριματικών Ευρωμπάσκετ 2022 ώστε να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Είναι πιθανό ο έμπειρος φόργουορντ να προφυλαχθεί κόντρα στον ΠΑΟ, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στο “must win” παιχνίδι με τη Λάρισα.

Σήμερα (23/2) επιστρέφει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική και ο Γιάνης Κουζέλογλου και ο Σάββας Καμπερίδης δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Προτεινόμενα Άρθρα