Happy birthday, Jake & Dominic (vid)

από AllAboutARIS

Δύο παίκτες του ΑΡΗ είχαν γενέθλια τις προηγούμενες μέρες, όμως λόγω των συνεχόμενων φιλικών αγώνων δεν άκουσαν… οργανωμένα το «Happy Birthday». Αυτό έγινε μετά την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, στο «Nick Galis Hall».

Ο Jake Cohen «έκλεισε» στις 25/09 τα 25 χρόνια του και ο Dominic Waters στις 28/09 τα 29. Μετά την ομιλία του κόουτς, Δημήτρη Πρίφτη, στο κέντρο του παρκέ, έκαναν την εμφάνισή τους… δύο τούρτες, στα χέρια της Ιωάννας Μαυρομμάτη. Και δεν ήταν μόνον αυτό…

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Γιάννης Χατζόπουλος, ο οποίος έδωσε τα καλλιτεχνικά διαπιστευτήριά του (και) στη μεγάλη συναυλία στο πλαίσιο του «Nick Galis Hall», τραγούδησε με την κιθάρα του το «Happy Birthday» στους δύο καλαθοσφαιριστές του Αυτοκράτορα. Στο τραγούδι τον «ακολούθησαν» όλοι οι παρευρισκόμενοι στο παρκέ και η συνέχεια δόθηκε στα αποδυτήρια, όπου οι παίκτες «γλυκάθηκαν», δίνοντας τις ευχές τους στα τιμώμενα πρόσωπα.

Ο Jake Cohen και ο Dominic Waters ευχαρίστησαν τους ιθύνοντες της ομάδας για την έκπληξη που τους επιφύλαξαν και τον επίλογο έγραψε ο Βασίλης Σίμτσακ: «Χρόνια πολλά στα φιλαράκια μου, Jake και Dom», είπε, πριν κάνει τη δική του… παραγγελιά για τα δικά του γενέθλια.

Προτεινόμενα Άρθρα