«Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα του Παλέ» (vids)

από AllAboutARIS

Ο Αμερικανοισραηλινός παίκτης σημείωσε ότι γνωρίζει το πόσο μεγάλο παιχνίδι είναι ο προημιτελικός με την ΑΕΚ και τόνισε ότι ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα του «Nick Galis Hall».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζέικ Κοεν:
               
Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Έχουμε ακούσει αρκετά καλά πράγματα για την ΑΕΚ. Ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει κατάλληλα, δουλέψαμε καλά στην προετοιμασία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας στον πρώτο αγώνα της σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα κι εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα».

Για το γεγονός ότι η πρεμιέρα του ΑΡΗ είναι ένα ντέρμπι: «Κάθε παιχνίδι είναι μεγάλο και το πρώτο της σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Αντιμετωπίζουμε για το Κύπελλο την ΑΕΚ στην έδρα μας και θα έλεγα ότι πρόκειται για τον τέλειο συνδυασμό πρεμιέρας. Γνωρίζουμε πόσο μεγάλο παιχνίδι είναι αλλά γι’ αυτό είμαστε μπασκετμπολίστες, για να παίζουμε σε αγώνες σαν κι αυτό».

Για την δύναμη που θα δώσει ο κόσμος: «Όταν παίζεις μπροστά στον κόσμο σου παίρνεις ενέργεια από αυτόν και αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά σε έναν αγώνα. Δεν έχω ζήσει την ατμόσφαιρα στο “Nick Galis Hall” και ανυπομονώ να τη ζήσω από κοντά στον αγώνα με την ΑΕΚ».

Για το ποσοστό ετοιμότητας του ΑΡΗ: «Είναι δύσκολο να μιλήσεις με νούμερα, αλλά παίζουμε καλά ως ομάδα μέχρι στιγμής. Τον τελευταίο μήνα γνωριστήκαμε καλά και μεταξύ μας τόσο εντός όσο κι εκτός παρκέ. Είναι ωραίο να παίζω με αυτούς τους συμπαίκτες. Πρόκειται για πολύ καλούς κι έξυπνους παίκτες κι αυτό καθιστά εύκολη διαδικασία το να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου».

Προτεινόμενα Άρθρα