"Δείξαμε πνευματική ετοιμότητα"

από AllAboutARIS

Ο Αμερικανοισραηλινός που πέτυχε το μεγάλο τρίποντο στο τέλος στάθηκε στα ψυχικά αποθέματα και τον χαρακτήρα που έδειξε ο ΑΡΗΣ που του επέτρεψαν να πάρει τη νίκη.

Συγκεκριμένα, ο Κοέν δήλωσε:

Για τον αγώνα και το κακό δεύτερο ημίχρονο του ΑΡΗ: “Δείξαμε πολύ μεγάλη πνευματική ετοιμότητα όταν μας πέρασαν. Καταρρεύσαμε στην τρίτη περίοδο, έβαλαν μεγάλα σουτ, αλλά είμαι περήφανος για το πως καταφέραμε να γυρίσουμε στο ματς, παλέψαμε μέχρι το τέλος. Έχω παίξει σε ομάδες που ίσως δεν θα κατάφερναν να το γυρίσουν”.

Για το τρίποντο στο οποίο ευστόχησε στο τέλος σε σχέση με το χαμένο στην Τραπεζούντα: “Το σκεφτόμουν εκείνο το σουτ και το ότι σήμερα πήρα αυτό το σουτ και το έβαλα σε συνδυασμό με τη νίκη της ομάδας με κάνει ακόμα καλύτερο”.

Για τους λόγους της κατάρρευσης του ΑΡΗ στο δεύτερο ημίχρονο“Ίσως χαλαρώσαμε επειδή πήραμε διαφορά, αλλά πήραν μεγάλα σουτ και τα έβαλαν. Έχουμε ευθύνη γι’ αυτό, αλλά είμαι χαρούμενος που επιστρέψαμε. Τους αξίζουν και αυτούς συγχαρητήρια, γιατί έδειξαν τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο”.

Προτεινόμενα Άρθρα