"Κάναμε όλα αυτά που έπρεπε για να νικήσουμε"

από AllAboutARIS

Ο Τζέικ Κόεν στάθηκε στην αντίδραση του ΑΡΗ μετά το κακό πρώτο ημίχρονο και την αποτελεσματικότητα της ομάδας στα κρίσιμα σημεία που έδωσαν, ουσιαστικά, τη νίκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο φόργουορντ του ΑΡΗ είπε:

«Το σημερινό ματς είναι ένα ακόμη παράδειγμα για το πόσο όμορφο και σκληρό άθλημα είναι το μπάσκετ. Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε ότι πάμε να χάσουμε το παιχνίδι, όμως παλέψαμε στην 3η περίοδο, με τα μεγάλα σουτ και τις άμυνες στα κρίσιμα σημεία  καταφέραμε και γυρίσαμε το ματς, γενικότερα κάναμε όλα αυτά που έπρεπε για να φτάσουμε στη νίκη. Το σημερινό ματς είναι μια ακόμα απόδειξη πως, ακόμα κι όταν δεν παίζουμε καλά μπορούμε να κερδίσουμε. Αυτό οφείλεται στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι και στο πνευματικό κομμάτι που έχουμε δουλέψει».

Για τα κρίσιμα σουτ που ευστόχησαν αυτός και ο Πελεκάνος:

«Νιώθω πάντα καλά πριν πάρω τα σουτ. Πέρα από εμένα, σήμερα ο Πελεκάνος έβαλε μεγάλα σουτ. Έχει τύχει να μην είναι στην μέρα του κάποιες φορές, όμως ξέρουμε ότι μπορεί να πετύχει τα μεγάλα σουτ. Επανόρθωσε για κάποιες μέτριες εμφανίσεις που έκανε στο παρελθόν, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στη νίκη».

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ συνεχίζει να πορεύεται με το ίδιο υλικό:

Αυτό πραγματικά είναι εντυπωσιακό, μπαίνει Μάρτιος και δεν έχουμε κάνει ούτε μια αλλαγή. Η σαζόν μας είναι πετυχημένη μέχρι τώρα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά απ’ όλους, παίκτες, προπονητές και διοίκηση. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη μεταξύ μας και ο ένας στηρίζει τον άλλον. Ακόμα και μετά από μια κακή εμφάνιση μπορούμε και το ξεπερνάμε. Αυτό για μένα είναι που κάνει φοβερό το να παίζεις σε αυτή την ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα