Εδώ θα παίξει ο ΑΡΗΣ (pics)

από AllAboutARIS

Έλιος Ντομζάλε και ΑΡΗΣ διασταυρώνουν απόψε (21:00) τα ξίφη τους στην αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League και το AllAboutARIS σας μεταφέρει μία εικόνα από την σλοβένικη πόλη που θα διεξαχθεί το συγκεκριμένο ματς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ

Το Ντομζάλε είναι χτισμένο στους πρόποδες των Νότιων Άλπεων 22 χιλιόμετρα βορειότερα της Λουμπλιάνα,  διαρρέεται από τον ποταμό Κάμινσκα Μπίστριτσα και στο σύνολό του αποτελείται από ένα σύμπλεγμα χωριών (το Ζγκόρνιε Ντομζάλε, το Σπόντνιε Ντομζάλε και το Στούντα Ντομζάλε).

Οι κάτοικοι της περιοχής, αξιοποιώντας τις γνώσεις τους στην χημεία, εισήγαγαν νέες μεθόδους στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, μετατρέποντας το Ντομζάλε σε ένα από τα ισχυρότερα βιομηχανικά κέντρα της Σλοβενίας.

Κοντά στο Ντομζάλε είναι στημένος και ο ισχυρότερος ραδιοπομπός της Σλοβενίας Λειτουργεί σε μεσαία κύματα συχνότητας 918 kHz και μπορεί να λάβει και να στείλει μηνύματα σε όλη την Ευρώπη. 

Όσο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του τόπου -που αφορούν και τον ΑΡΗ- υπάρχει η σάλα «Komunalni», χωρητικότητας 2.500 θεατών, που τελευταία φορά ανακαινίστηκε το 2007. Η Έλιος Ντομζάλε χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο Κλειστό σαν έδρα της και σε αυτό το γήπεδο θα φιλοξενήσει αύριο τους «κίτρινους». 

Προτεινόμενα Άρθρα