Έβγαλε χαρακτήρα και έπιασε τετράδα η Ρόμα (vid)

από AllAboutARIS

Ανεβαίνει ψυχολογικά, αγωνιστικά και βαθμολογικά η Ρόμα! Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Σασουόλο, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φύγει με το τρίποντο (1-2) στις αποσκευές της από το «Mapei» για να πιάσει, έστω και προσωρινά, τη Νάπολι στην 4η θέση.
Παρόλο που οι Ρωμαίοι είχαν μπει καλύτερα στο ματς, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, με τον Ματέους Ενρίκε στο 25ο λεπτό. Η Ρόμα δεν μπόρεσε να αντιδράσει στη συνέχεια και να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και έτσι η Σασουόλο πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Ο Μπολόκα στο 62’ αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Παρέδες αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες. Ωστόσο, η Σασουόλο δεν το έβαλε κάτω και έπαιζε στα… ίσα τη Ρόμα, η οποία προσπαθούσε συνεχώς να βρει το γκολ.
Τελικά, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο κέρδισε πέναλτι στο 76’ με τον Πάουλο Ντιμπάλα να το μετουσιώνει σε γκολ. Μάλιστα, οι φίλοι της Ρόμα πέταξαν φωτοβολίδες μέσα στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν, με τον Πορτογάλο τεχνικό να σπεύδει να τους ηρεμήσει ώστε να συνεχιστεί το ματς χωρίς προβλήματα. Και λίγο αργότερα, στο 82’, ο Κρίστενσεν έκανε ένα δυνατό σουτ που κόντραρε, με αποτέλεσμα η μπάλα να πάρει τρελή τροχιά και να καταλήξει στα δίχτυα του Κονσίλι για το 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν με νύχια και με δόντια το προβάδισμά τους, με τους γηπεδούχους να απειλούν συνεχώς την εστία του Ρουί Πατρίσιο. Τελικά μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τη Ρόμα να παίρνει μια σημαντική νίκη που την ανέβασε στην 4η θέση της βαθμολογίας!






Προτεινόμενα Άρθρα