Ανάσες πριν το νέο σερί αγώνων

από AllAboutARIS

Διήμερη άδεια σήμερα και αύριο για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, με τον Τόλη Τερζή να αποφορτίζει τους παίκτες του ελέω Πάσχα.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πάρουν κάποιες ανάσες που είναι παραπάνω από απαραίτητες, πριν ξεκινήσει το νέο σερί διαδοχικών αγώνων οι οποίοι θα κρίνουν και την παρουσία τους στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Από τον Βόλο οι “κιτρινόμαυροι” ξεκινούν ένα νέο κύκλο αγώνων ανά τρεις μέρες. Συγκεκριμένα θα κληθούν να δώσουν πέντε ματς σε διάστημα 14 ημερών και μέχρι τις 7 Μαΐου που είναι προγραμματισμένη η προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τους Βόλο (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), Βόλο (εντός) και ΑΕΚ (εντός), με στόχο τη συγκομιδή όσο το δυνατόν περισσότερων βαθμών ώστε να αποσπαστεί από τους Θεσσαλούς και να μην… τραβήξει η υπόθεση της Ευρώπης μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Αυτός είναι ο λόγος που το ματς της επόμενης εβδομάδας στο Πανθεσσαλικό κρίνεται παραπάνω από κρίσιμο, αφού με νίκη ο ΑΡΗΣ θα είναι με το 1,5 πόδι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

 

Προτεινόμενα Άρθρα