Αποφασισμένος για αποτέλεσμα στη Λεωφόρο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

“Πρόβα” τελικού… ή μήπως όχι; Οπως και να’ χει το αποψινό Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ στη Λεωφόρο (20:30, Novibet AllAboutARIS TV, LIVE, AllAboutARIS.gr, CS), για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ, ιντριγκάρει αρκετούς.

Ο λόγος φυσικά είναι ότι πρόκειται για την τελευταία συνάντηση των φιναλίστ του τελικού πριν την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού, σε μία περίοδο βέβαια που βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις./

Οι “πράσινοι” παίζουν απόψε το τελευταίο τους χαρτί για το πρωτάθλημα, μετά το στραπάτσο από την ΑΕΚ, εεξαρτωμένοι  φυσικά σε μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα της Τούμπας.

Ο ΑΡΗΣ θα παραταχθεί απόψε σαφώς πιο απελευθερωμένος και ανεβασμένος μετά την εμφάνιση και την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό, έχοντας πολύ λιγότερα αγωνιστικά προβλήματα σε σχέση με το “τριφύλλι”

ΑΡΗΣ: “Μέσα” οι Ανσαριφάρντ-Φεράρι, πάλι εκτός ο Βέλεθ

Οι “κιτρινόμαυροι” ταξίδεψαν ενισχυμένοι στην Αθήνα αλλά στον βαθμό που περίμενε ο Άκης Μάντζιος, ειδικά με τον Φραν Βέλεθ που έμεινε εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι.

Ο Ανσαριφάρντ εξέτισε την τιμωρία του και επανέρχεται, όπως και ο Φεράρι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντιθέτως εκτός έμεινε και ο Βερστράτε, ο οποίος ναι μεν εξέτισε τιμωρία την Τετάρτη αλλά ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του κόντρα στην ΑΕΚ.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Durasek, Doukoure, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χωρίς Μπερνάν και με… έναν στόπερ κόντρα στον ΑΡΗ

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Φατίχ Τερίμ στα στόπερ, καθώς εκτός είναι οι τιμωρημένοι Γεντβάι και Ακαϊντίν. Ο Σένκεφελντ έμεινε εκτός και έτσι ο Ούγκο είναι ο μοναδικός κεντιρκός αμυντικός στην αποστολή/

Σημαντικές είναι επίσης οι απουσίες των Μπερνάρ και Χουάνκαρ που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς

Η «ταυτότητα» του αγώνα

8η αγωνιστική πλέι οφ Stoiximan Super League

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης»

20:30, CS1

Διαιτητής: Αλίγιαρ Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)

Βοηθοί: Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ (Αζερμπάϊτζάν), Ακίφ Εμιραλί (Αζερμπαϊτζάν)

4ος: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)

VAR:  Καμάλ Ουμουντλού (Αζερμπαϊτζάν)

Βοηθός VAR: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα