Βγάζει αντίδραση και απόδοση στο 3.25 ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Βγάζει αντίδραση και απόδοση στο 3.25 ο Άρης!

Ώρα αντίδρασης για τον Άρη, που αντιμετωπίζει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Βόλο (20:00) για την 11η αγωνιστική της Super League. 

Οι μεγάλες ομάδες δείχνουν αντίδραση μετά από άσχημες στιγμές και σε αυτήν ακριβώς την κατάσταση βρίσκεται ο Άρης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου πλήρωσε ένα κακό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο και ηττήθηκε από τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 3-1, κάτι που φυσικά δεν άρεσε σε κανέναν στην ομάδα.

Βέβαια δεν υπάρχει χρόνος για να μείνει κάποιος εκεί και, φυσικά, δεν υπάρχει χώρος για να νέα απώλεια: Έτσι, το παιχνίδι με το Βόλο (20:00) αποκτά μεγάλη σημασία και ο Άρης καλείται να δείξει σε όλους το μέταλλό του, την ποιότητά του και, φυσικά, τις βλέψεις που έχει για την φετινή σεζόν. 

Παρά τα προβλήματα (Φαμπιάνο, Βέλεθ, Φεράρι, Οντουμπάτζο, Πάβιτσιτς, Ρουπ), οι «κιτρινόμαυροι» είναι τουλάχιστον δύο σκαλιά πιο πάνω από τους Θεσσαλούς. Ο Άρης κυριάρχησε στα προηγούμενα παιχνίδια του με το Βόλο (3-0, 3-0, 4-2) και αυτό μπορεί να κάνει και τώρα, ώστε να ανέβει ψυχολογικά και βαθμολογικά. Η νίκη του προσφέρεται σε απόδοση 1.86.

Από εκεί και πέρα, είναι απαραίτητο για τον Μάντζιο να δει καλύτερη απόδοση από τους παίκτες του στο αμυντικό κομμάτι. Το σύστημα με τους τρεις αμυντικούς ενδέχεται να βοηθήσει πολύ κόντρα σε μία ομάδα που ούτως ή άλλως στερείται ποιοτικών επιθετικών λύσεων. Ο Άρης θα επιβάλλει τον ρυθμό του, μπορεί να κρατήσει το «μηδέν» και ο συνδυασμός της νίκης του με No Goal συναντάται σε απόδοση 3.25.

Όπως είδαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Άρης βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα του Βόλου και γενικά είναι απόλυτα κυρίαρχος κόντρα στους Θεσσαλούς. Στα τελευταία τρία ματς μεταξύ τους, οι «κιτρινόμαυροι» κατέγραψαν δύο «τριάρες» (3-0) και κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί ξανά: Το «πακέτο» για σκορ 0-1, 0-2 και 0-3 βρίσκεται σε απόδοση 3.40.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα