Δικός του ο Σουλειμάνοφ με.. υποχρεωτική οψιόν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ φροντίζει να βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα του ΑΡΗ με τα γκολ που πετυχαίνει, αναγκάζοντας τους συμπατριώτες του να ασχολούνται μαζί του.

Πριν λίγες μέρες υπήρξαν δημοσιεύματα από τη Ρωσία σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή και τον αριθμό των συμμετοχών που φαίνεται να “ξεκλειδώνει” την παρουσία του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και τη νέα σεζόν.

Οπως είχε σημειωθεί πριν κάποιους μήνες μέσα από το Novibet AllAboutARIS TV, ο όρος που περιελάμβανε ο δανεισμός του παίκτη ήταν ότι ο ΑΡΗΣ μπορεί να τον αποκτήσει εάν συμπληρώσει 15 συμμετοχές.

Αυτό έγινε στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ενεργοποιήθηκε αυτόματα η οψιόν της αγοράς του από τον ΑΡΗ. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ποσό περίπου στις 500-600 χιλιάδες ευρώ, το οποίο ο ΑΡΗΣ έχει τη δυνατότητα να δώσει τμηματικά σε βάθος δύο ετών. Οχι όλα μπροστά, ούτε επίσης είναι υποχρεωμένος να το κάνει από φέτος αλλά από το επόμενο καλοκαίρι.

Σουλεϊμάνοφ… διετίας

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από… Ρωσία μεριά και την πλευρά του Σουλεϊμάνοφ, το συμβόλαιό του με τον ΑΡΗ θα έχει διάρκεια δύο ετών. Ακόμη ένας όρος που είχε συμφωνηθεί στο πλαίσιο του δανεισμού του. Αν δηλαδή το εξαντλήσει, θα είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης ως το 2026, μετρώντας έως τώρα πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ με τη φανέλα του ΑΡΗ.

Ο ΑΡΗΣ λοιπόν έχει πλέον το ελεύθερο να κρατήσει στο δυναμικό του έναν από τους κορυφαίους παίκτες της φετινής σεζόν, αρκεί να τηρηθούν και να επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω, όπως επίσης και να γίνει η καταβολή των χρημάτων από την ΠΑΕ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα