“Φάκελος “Ατλέτικο”: Μία λίστα αναμονής και μία λίστα… ευελιξίας!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε φάση αναμονής, φιλτραρίσματος και αποφάσεων βρίσκεται ο ΑΡΗΣ μετά το διήμερο επαφών στη Μαδρίτη, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο των μεταγραφικών του.

Οι συζητήσεις με τους Μαδριλένους ξεκίνησαν από τα “θέλω” των “κιτρινόμαυρων” και συνεχίστηκαν από μία νέα λίστα που συγκροτήθηκε από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται στο ισπανικό σύλλογο.

Ο… χάρτης των επιλογών από τους “ροχιμπλάνκος” άλλαξε και τις τελευταίες μέρες επεξεργάζονται όλες οι επιλογές, διαμορφώνοντας δύο διαφορετικές λίστες για τον ΑΡΗ.

Από τη μία θα πρέπει να περιμένει τις αποφάσεις του Ντιέγκο Σιμεόνε για περιπτώσεις όπως οι Ρικέλμε, Καμέγιο και Μογιέχο μέχρι τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.Από την άλλη όμως η Ατλέτικο δίνει μία ευελιξία με εκείνους που υπάρχουν στη μαύρη λίστα της και για τους οποίους ο ΑΡΗΣ μπορεί να κινηθεί άμεσα, όπως οι Αρίας, Πάουλο και αρκετοί ακόμα που μπήκαν στο “κάδρο” τα προηγούμενα 24ωρα.

Ολα τα παραπάνω περνούν από το… φίλτρο του ΑΡΗ, σε συνδυασμό με τις άλλες επιλογές του από την ισπανική αφορά και από άλλες χώρες, ώστε να περιορίσει κάπως την… εισροή παικτων και να καταρτίσει ένα πιο ξεκάθαρο πλάνο επιλογών που έχει σε κάθε θέση.

Προτεινόμενα Άρθρα