Ελλάδα: «Γλυκιά» ήττα από την Ιρλανδία και στην ελίτ η Εθνική Νεανίδων

από AllAboutARIS

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αν και ηττήθηκε από την Ιρλανδία με 1-0 για την 3η και τελευταία αγωνιστική των προκριματικών, κατάφερε να διατηρηθεί στην League A.

Η Εθνική Νεανίδων αγωνιζόταν στον 7ο όμιλο της 2ης προκριματικής φάσης για την πρόκριση της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19 και παρότι δεν θα δώσει το παρόν στα τελικά της διοργάνωσης, μπόρεσε να παραμείνει στην ανώτερη λίγκα, τερματίζοντας στην 3η θέση με 3 βαθμούς.

Ορμώμενη λοιπόν από το 3-1 επί της Τσεχίας, προσπάθησε με κάθε τρόπο να περιορίσει τον αντίπαλο της και να επιβάλει τον ρυθμό της, ωστόσο ένα γκολ της Ντόχερτι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, το οποίο προήλθε από κόρνερ της Μπρέναν, της στέρησε τον βαθμό και την δεύτερη θέση στον όμιλο.

ΕΛΛΑΔΑ: Παναγιωτοπούλου, Γεωργούλα (82’ Σαββίδου), Παυλοπούλου, Γκούνη, Ζώτου (82’ Μούκα), Γιαννακά, Μπαξεβάνου (53’ Κρομύδα), Παπαθεοδώρου, Τζαφέρη, Πλακιά και Καρτωπόδη.

ΕΪΡΕ: Οσκαλνάιτ, Σλέβιν, Μπρέναν, Ε. Ντόχερτι, Στέιπλετον, Γουότσινς, Κλάνσι, Ντ. Ντόχερτι (88′ Βίγιερς – Τούθχιλ), ΜακΛάγκλιν (88′ Σλέιτερι), Ρέινολντς και Κορμπέτ. Στον άλλο αγώνα του Ομίλου, η Γαλλία νίκησε 5-1 την Τσεχία.

Προτεινόμενα Άρθρα