Επέστρεψε στις νίκες η Οσασούνα με σόου Αμπντέ

από AllAboutARIS

Επιστροφή στις νίκες με εντυπωσιακό Αμπντέ Εζαλζουλί για την Οσασούνα!
Το σύνολο του Γιακούμπα Αρασάτε επικράτησε με 2-1 της Έλτσε για την 28η αγωνιστική της La Liga, με τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό να πετυχαίνει και τα δυο γκολ της ομάδας του, στο δεύτερο ημίχρονο και να δίνει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Παμπλόνας μετά τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Με αυτό το «τρίποντο», η Οσασούνα έφτασε τους 38 βαθμούς και ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -6 από την 6η Βιγιαρεάλ και τη θέση που δίνει εισιτήριο για το UEFA Conference League. Από την άλλη, η Έλτσε παρέμεινε στην τελευταία θέση με 13 πόντους και ο υποβιβασμός στη δεύτερη κατηγορία θεωρείται… δεδομένος.
Στα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι «άνοιξαν» το σκορ στο 44’ με τον Τέτε Μορέντε και πήγαν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα αποδυτήρια ενόψει του δεύτερου μέρους.
Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην Οσασούνα που βελτίωσε την αγωνιστική της εικόνα και στο 71’ ο Αμπντέ Εζαλζουλί έφερε το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία
Ο Μαροκινός όμως, δεν είχε πει την τελευταία του… λέξη. Στο 84’ ολοκλήρωσε την ανατροπή της ομάδας του, σκοράροντας και δεύτερο γκολ, με το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Προτεινόμενα Άρθρα