Επιστρέφει ο Μπράμπετς, στις… καθυστερήσεις ο Σαμόρα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τον δρόμο για τη Θεσσαλονίκη παίρνει από σήμερα ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Τσεχίας.

Ο στόπερ του ΑΡΗ μπήκε ως αλλαγή και αγωνίστηκε μόλις για ένα λεπτό κόντρα στις Νήσους Φερόε, μετά το 90λεπτο που πήρε στην ήττα από την Αλβανία με 3-0.

Εως αύριο ο έμπειρος αμυντικός θαν είναι στην Ελλάδα για να μπει στις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, ο οποίος τον περιμένει… πως και πως μετά τον τραυματισμό του Φραν Βέλεθ.

Την ίδια στιγμή ο Αλβάρο Σαμόρα θα επιστρέψει στις… καθυστερήσεις για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Το πρωί της Τετάρτης ο νεαρός εξτρέμ παίζει το τελευταίο του παιχνίδι με την U23 της Κόστα Ρίκα και αμέσως θα μπει στο αεροπλάνο για να γυρίσει Θεσσαλονίκη όπου αναμένεται την Πέμπτη.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχει μόνο την προπόνηση της Παρασκευής στα πόδια του και αυτή σε πιο χαλαρό τέμπο, με την παρουσία του στην αποστολή να κρίνεται από τον Μάντζιο και με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι αυτή τη στιγμή με το μέρος του.

Προτεινόμενα Άρθρα