Η… δελεαστική τριάδα αγώνων για Σαμόρα, στη “σκηνή” του Κόπα Αμέρικα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Αλβάρο Σαμόρα διάγει δίχως αμφισβήτηση την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, έχοντας βέβαια ακόμα πολλά… ψωμιά μπροστά του.

Μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο ο Κοσταρικανός εξτρέμ έκανε το βήμα στην Ευρώπη και παράλληλα σταθεροποιήθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας πλέον μπροστά του τη μεγάλη πρόκληση του Κόπα Αμέρικα.

Ο Γκουστάβο Άλφαρο δείχνει να τον παίκτη του ΑΡΗ ακόμα και στα βασικά του πλάνα εν όψει αυτής της μεγάλης διοργάνωσης για τη Λατινική Αμερική. Μία μεγάλη ευκαιρία για τον 22χρονο εξτρέμ, αν αναλογιστούμε και τους αντιπάλους.

Ο Σαμόρα θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του κόντρα σε Βραζιλία, Κολομβία και Παραγουάη όσον αφορά τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Ματς στα οποία μπορεί να… φτιάξει όνομα και φυσικά να ανεβάσει παραπάνω τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο ΑΡΗΣ έκανε πέρυσι το καλοκαίρι μία επένδυση με τον Κοσταρικανό και φυσικά τυχόν καλές εμφανίσεις στο Κόπα Αμέρικα θα τον κάνουν να τρίβει τα χέρια του, άσχετα εάν μπορεί να αργήσει όσον αφορά την εσωμάτωσή του στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Προτεινόμενα Άρθρα