Η επιστροφή από την άδεια θα έχει… ενδιαφέρον

από Γιάννης Παντελίδης

Κόντρα στη Λαμία ήταν το τελευταίο παιχνίδι μέσα στο 2023 για τον ΑΡΗ. Το επόμενο είναι τη νέα σεζόν, στις 3 Ιανουαρίου με τον Αστέρα στην Τρίπολη και θεωρητικά τις επόμενες ημέρες και μέσα στον Ιανουάριο, αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν στο ρόστερ.

Και για να το διευκρινίσω, δεν αναφέρομαι μόνο σε μεταγραφές, αλλά και σε κινήσεις αποσυμφόρησης του ρόστερ, πιθανώς με απομακρύνσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται. Εκτός κι αν αλλάξει κάτι συγκλονιστικά και αποφασιστεί σε ορισμένους να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Έχοντας από τα πιο ακριβά συμβόλαιο του ρόστερ με απολαβές κοντά στις 600.000 ευρώ (τα νούμερα πάντως δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ), στο πρώτο κομμάτι της σεζόν έχει να επιδείξει το… μηδέν. Ούτε γκολ, ούτε ασίστ κι εδώ και καιρό εκτός ενδεκάδας. Μάλιστα, παρά τις ευκαιρίες που πήρε, δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, ενώ το τελευταίο διάστημα που παίρνει κάποια λεπτά στο τέλος ως αλλαγή, δείχνει να μην έχει… ιδιαίτερη διάθεση. Το αποκορύφωμα ήταν η εμφάνισή του κόντρα στη Λαμία, προκαλώντας δυσαρέσκεια σε σημείο που με τα τωρινά δεδομένα θεωρείται πολύ πιθανό πως από δω και στο εξής δεν υπολογίζεται, μείνει δε μείνει στην ομάδα.

Φυσικά δεν είναι μόνο ο Κάρλσον αλλά και μερικοί ακόμα παίκτες που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση και με τους οποίους στον ΑΡΗ θα πρέπει να αποφασίσουν άμεσα πώς θα προχωρήσουν.

Σίγουρα με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις τα Χριστούγεννα, από αγωνιστικής άποψης πολλά θα ξεκαθαρίσουν, με την έννοια ότι θα φανεί αν υπάρχουν κι άλλοι παίκτες εκτός πλάνων, οπότε λογικά θα γίνει μια προσπάθεια να βρεθεί φόρμουλα, ώστε να αποχωρήσουν.

Προτεινόμενα Άρθρα