Η λίστα των ενεργών συμβολαίων της νέας σεζόν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η επόμενη μέρα του ΑΡΗ έχει αρκετά ερωτηματικά στο αγωνιστικό. Το πρώτο όμως που πρέπει να απαντηθεί για να πάρουν σειρά τα επόμενα είναι αυτό του προπονητή.

Η αυριανή κρίσιμη συνάντηση της ομάδας με τον Άκη Μάντζιο θα καθορίσει τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν αναφορικά με το ρόστερ, πέραν όσων δεδομένα αποχωρούν μετά το φινάλε της σεζόν. 

Παράλληλα με τις μεταγραφές ο ΑΡΗΣ θα κληθεί να διαχειριστεί και ένα ρόστερ 22 συμβολαίων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τη νέα σεζόν. Ένα νούμερο που ανεβαίνει στους 23 εάν συνυπολογιστεί ο Χουλιάν Κουέστα που όμως δεν έχει υπογράψει ακόμα και πάει στους; 24 με τον Σουλεϊμάνοφ που λογικά θα μείνει αφού βάσει συμβολαίου ο ΑΡΗΣ είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει το μισό της ρήτρας των 550 χιλιάδων ευρώ, περίπου, για να τον πάρει από την Κράσνονταρ έχοντας συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών πριν καιρό.

Πάμε να το δούμε λοιπόν..

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΆΚΕΣ: Κυριαζής, Κόβαλ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Οντουμπάζιο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Βέλεθ, Ρόουζ, Φεράρι

ΜΕΣΟΙ: Βερστράτε, Ζουλ, Νταρίντα, Γκαρθία, Τζούρασεκ, Πάρντο, Πάβιτσιτς

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μορόν, Αγοραστός, Παναγίδης, Σαβέριο, Σαμόρα, Φετφατζίδης

Αυτοί είναι με τα τωρινά δεδομένα που θα κληθούν για την έναρξη της προετοιμασίας στις αρχές Ιουλίου, εκτός εάν τους προλάβουν οι εξελίξεις. Δηλαδή να λυθούν τα συμβόλαιά τους ή πιθανές πωλήσεις, με κάποιους να θεωρούνται σίγουροι αλλά και εκείνους που ναι μεν έχουν συμβόλαιο αλλά δεν υπολογίζονται εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ειδικά εάν παραμείνει ο Άκης Μάντζιος στον πάγκο της ομάδας.

Ο αριθμός αυτός είναι πολύ μικρότερος από το ρόστερ της χρονιάς που τελείωσ και πιθανότατα θα μειωθεί κι άλλο, ώστε να καθοριστεί ακριβώς ο αριθμός των κινήσεων που θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι και με κάποιες να έχουν ήδη αποφασιστεί αφού οι αναζητήσεις της ομάδας έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό.

 

Προτεινόμενα Άρθρα