Ο Ρουπ, οι άλλοι που αποχωρούν και οι αστερίσκοι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από τη στιγμή που τελείωσε ο τελικός του Κυπέλλου και η χρονιά ολοκληρώθηκε, ο ΑΡΗΣ μπήκε ήδη στο μεταβατικό στάδιο ανάμεσα στην περσινή -πλέον και στην επόμενη χρονιά.

Μία μεταβατική περίοδος που είναι μεγάλη χρονικά αλλά παράλληλα έχει και πολλές αποφάσεις που καλείται να πάρει η διοίκηση για το αγωνιστικό και όχι μόνο.

Οσον αφορά το πρώτο υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά, όπως και δεδομένες εξελίξεις που αφορούν κυρίως ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Ηδη ο Λούκας Ρουπ αναχώρησε χθες οδικώς για τη Γερμανία και την πόρτα της εξόδου θα περάσουν κι άλλοι το επόμενο διάστημα.

Ο Σεΐκ Ντουκουρέ δεν θα συνεχίσει επίσης, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται όπως και εκείνο του Ρουπ. Ο Γιώργος Δεληζήσης θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και αναμένεται να διευκρινιστεί ο ρόλος που θα έχει στην ομάδα. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επίσης είναι ένα ερωτηματικό εάν θα συνεχίσει ή όχι στο ποδόσφαιρο ενώ δεδομένη είναι επίσης η αποχώρηση του Μπένετ.

Πέντε παίκτες που δεν αναμένεται να βρίσκονται στο ρόστερ τη νέα σεζόν, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που λήγουν τα συμβόλαιά τους αλλά έχουν και έναν αστερίσκο από δίπλα για την ώρα. Δηλαδή οι Λευτέρης Χουτεσιώτης και Καρίμ Ανσαριφάρντ, για τους οποίους το οποίο δεν είναι τόσο ξεκάθαρο ακόμα όσο με τους παραπάνω.

Οι δύο μοναδικοί παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους και είναι σίγουρο ότι ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να τους κρατήσει στο δυναμικό του, είναι οι Χουλιάν Κουέστα και Φαμπιάνο Λέισμαν.

Βέβαια στο μέτωπο των αποχωρήσεων υπάρχουν και εκείνοι που ναι μεν έχουν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν αλλά πιθανό να περάσουν την πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι, με κάποιους όπως ο Κάρλσον να αποχωρούν σίγουρα.

Προτεινόμενα Άρθρα