Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάζει σε εφαρμογή τον… κανονισμό Ρονάλντο

από AllAboutARIS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισήγαγε έναν νέο κανονισμό για τον περιορισμό των μισθών των παικτών στον σύλλογο, αποκαλούμενος και ως “κανονισμός Ρονάλντο”, σύμφωνα με την Daily Mirror.

Αυτό που επιδιώκει να διασφαλίσει είναι ότι κανείς μέσα στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ δεν θα αμείβεται σημαντικά περισσότερο από τους συμπαίκτες του, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αρμονία και ένα υγιές περιβάλλον.

Κάπως έτσι, με τον εν λόγω κανονισμό προβλέπεται περιορισμός στους μισθούς, οι οποίοι δεν θα ξεπερνούν πλέον τις 200.000 λίρες (225.000 περίπου ευρώ) την εβδομάδα.

Ο πρώτος που θα επηρεαστεί είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα., αλλά και παίκτες όπως ο Κασεμίρο, ο Χάρι Μαγκουάιρ και Ράφαελ Βαράν.

Ο εβδομαδιαίος μισθός του Πορτογάλου σταρ ανερχόταν περίπου στις 582.830 ευρώ, ενώ ετησίως οι καθαρές απολαβές του στο Μάντσεστερ έφταναν κάπου στα 27.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε επίσης, πως για να υπογράψει στη Γιουνάιτεντ είχε αποδεχθεί κούρεμα των εσόδων του κατά 7.000.000 ευρώ σε σύγκριση με αυτά που έπαιρνε στη Γιουβέντους.

Προτεινόμενα Άρθρα