Ιστορική αλλαγή προέδρου στην Πόρτο με… πρώην προπονητή της!

από AllAboutARIS

Κι όμως ο Πίντο Ντα Κόστα δεν θα είναι ο πρόεδρος της ΠόρτοΈπειτα από 42 χρόνια στον προεδρικό θώκο των «δράκων» ο Πίντο Ντα Κόστα αποτελεί παρελθόν, γνωρίζοντας βαριά ήττα στις προεδρικές εκλογές του συλλόγου. Νέος πρόεδρος των «δράκων» είναι πλέον ο Αντρέ Βίλας Μπόας ο οποίος στα 42 του χρόνια θα αναλάβει την διοικητική ηγεσία της Πόρτο, επικρατώντας κατά κράτος του αντιπάλου του με ποσοστό 80.28%!

Ο Βίλας Μπόας ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν προπονητής της ομάδας, όσο ήταν πρόεδρος ο Πίντο Ντα Κόστα, μίλησε για την ιστορική αλλαγή σελίδας του συλλόγου, καθώς πρόσθεσε ότι η Πόρτο θα είναι πάντα το σπίτι του εμβληματικού πρώην πλέον προέδρου της ομάδας. Ένα από τα θέματα που θα λύσει ο Βίλας Μπόας είναι και αυτό του Κάρμο, με τον νέο πρόεδρο της Πόρτο να έχει τονίσει μάλιστα ότι η πώληση του 24χρονου στόπερ στον Ολυμπιακό δεν έχει ολοκληρωθεί.

«Η Πόρτο είναι και πάλι ελεύθερη! Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την ευκαιρία και ελπίζω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των φίλων της ομάδας, που είναι να κατακτήσουμε τίτλους και ο σύλλογος να είναι αυτάρκης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πίντο Ντα Κόστα για όσα πρόσφερε στην Πόρτο για μια ολόκληρη ζωή και να του εγγυηθώ πως ο σύλλογος αυτός θα είναι για πάντα σπίτι του. Έχουμε μια δύσκολη αποστολή μπροστά μας, θα δουλέψω σκληρά για να ανακαινίσουμε, να καθαρίσουμε και να οργανώσουμε το σπίτι μας», δήλωσε ο νέος πρόεδρος των «δράκων».

Προτεινόμενα Άρθρα