Κάρλσον: Από Σουηδία και Δανία μέχρι… Σιγκαπούρη

από AllAboutARIS

Ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον είναι εκτός αγωνιστικών πλάνων του ΑΡΗ και έχει άδεια από τους Κιτρινόμαυρους να ψάξει και να βρει ομάδα. Μαλαισία, Ινδία και Σουηδία (Γκέτεμποργκ, Νόρσεπινγκ) γράφτηκαν, ωστόσο σημερινό ρεπορτάζ σουηδικής ιστοσελίδας «μοιάζει» αποκαλυπτικό, σχετικά με το τι ισχύει με την περίπτωση του 29χρονου εξτρέμ.

Γίνεται λόγος για ενδιαφέρον από ομάδες από την Δανία, αλλά και από την Σινγκαπούρη!

Μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«Η Γκέτεμποργκ προσπαθεί, όπως και η Νόρσεπινγκ. Αλλά θα χρειαστούν πολλά για να πετύχουν να πάρουν τον Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον. Βρίσκεται στον ΑΡΗ και την Ελλάδα και θα είναι περίπλοκο να αποδεσμευτεί πρόωρα ο 29χρονος».

Συνεχίζοντας ο συντάκτης του κειμένου προσθέτει:

«Η κατάσταση με τους δύο συλλόγους Allsvenskan βασίζεται στο γεγονός ότι οι εκπρόσωποι του παίκτη έχουν κάνει την ερώτηση, χωρίς όμως να υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Είναι σαφές, ότι υπάρχουν αρκετές δυσκολίες για να μπορέσει ο παίκτης να επιστρέψει τώρα.

Ισχύουν τα εξής: Πρώτον, θα χρειαστούν 450.000 ευρώ για τα δικαιώματά του. Το ερώτημα είναι αν οι ομάδες μπορούν να ανταποκριθούν. Σε αυτά προστίθενται οι απαιτήσεις του Κάρλσον που, έχει περίπου 700.000 ευρώ σε ετήσιο μισθό».

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται επίσης: «Επιπλέον, υπάρχουν κρούσεις και από άλλες ομάδες. Αυτή τη στιγμή, η Δανία και η Σιγκαπούρη είναι πιο ενδιαφέρουσες (δύο σύλλογοι από τη Superliga της Δανίας)».

Προτεινόμενα Άρθρα