Κύπελλο Ισπανίας: Στους «8» η Ατλέτικο, 2-0 τη Λεβάντε (vid)

από AllAboutARIS

Ο Άλβαρο Μόρατα πέρασε μέρες αγωνίας με την γέννηση του τέταρτου παιδιού του, αφού η σύζυγός του Αλίτσε Καμπέλο είχε επιπλοκές και μπήκε στην εντατική. Ευτυχώς, τέλος καλό όλα καλά για την κυρία Μοράτα και την μικρή Μπέλα, η οποία θα έχει νονό τον Πάουλο Ντιμπάλα και στην οποία αφιέρωσε ο μπαμπάς της το γκολ που άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης στην Ατλέτικο Μαδρίτης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, με το εκτός έδρας 2-0 επί της Λεβάντε (δεύτερης κατηγορίας).

Μετριότατοι στο πρώτο ημίχρονο οι Ροχιμπλάνκος, οι οποίοι δεν απειλήθηκαν σοβαρά από τους γηπεδούχους, αλλά η μπάλα παιζόταν στα περισσότερα λεπτά στο δικό τους μισό, δείχνοντας ανήμποροι να επιτεθούν με αξιώσεις.

Η είσοδος του Άνχελ Κορέα μετά την ανάπαυλα, αντί του νεαρού Πάμπλο Μπάριος, βελτίωσε σημαντικά την εικόνα των φιλοξενούμενων, με τον Αργεντινό να συνδυάζεται ιδανικά με τον Μάρκος Γιορέντε, την σέντρα του οποίου εκμεταλλεύτηκε ο Μοράτα για να ανοίξει το σκορ στο δεύτερο δοκάρι, φτάνοντας τα επτά τέρματα στην σεζόν, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας του (53’).

Η Λεβάντε δεν τα παράτησε ποτέ, κυνήγησε το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση, αλλά η Ατλέτικο κράτησε το προβάδισμα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Γιορέντε και παρέμεινε «ζωντανή» στη διεκδίκηση του μοναδικού τίτλου που κυνηγάει πλέον φέτος, αφού στο πρωτάθλημα έχει μείνει πολύ πίσω, ενώ δεν συνεχίζει σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Τα highlights του αγώνα

 

Προτεινόμενα Άρθρα