Λάσκοφ: H πραγματική αποκάλυψη του AllAboutARIS, η εξέλιξη και η ξεφτίλα!

από AllAboutARIS

Εδώ και δέκα μέρες, το AllAboutARIS και το AllAboutARIS TV έχουν αποκαλύψει ότι η ΕΠΟ, ως διάδικος στην υπόθεση των -6 βαθμών στο CAS, δεν έχει πληρώσει το παράβολο των 22.000 ευρώ.

Αυτοί που έσπευσαν σήμερα να το… ξανααποκαλύψουν (sic) αμέλησαν να σημειώσουν το εξής: ότι σε περίπτωση που ένας εκ των δυο διαδίκων δεν πληρώνει, τότε μπορεί να το κάνει αυτός που προχώρησε στην προσφυγή-έφεση στο διεθνές διαιτητικό δικαστήριο. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ λοιπόν, περιμένει από την ΕΠΟ να πληρώσει το παράβολο, ελπίζοντας ότι η διοίκησή της δεν θα φτάσει σε αυτό το σημείο ξεφτίλας. Αν δεν το κάνει όμως, μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, τότε ο Θόδωρος Καρυπίδης θα πληρώσει για… λογαριασμό της ομοσπονδίας για να προχωρήσει η υπόθεση.

Σε περίπτωση βέβαια που οι Κιτρινόμαυροι κερδίσουν την υπόθεση, τότε το σύνολο των εξόδων για τα παράβολα θα βαρύνουν την ΕΠΟ, όπως και το αντίθετο αν η απόφαση είναι κατά του ΑΡΗ. Και αναρωτιόμαστε, όταν η ΕΠΟ ήταν αντίδικος του ΠΑΟΚ στην υπόθεση της πολυιδιοκτησίας, το πλήρωσε το παράβολο ή όχι; Ρητορικό το ερώτημα.

Κρατήστε και τούτο: όλα τα παραπάνω είναι μία ακόμη απόδειξη ότι ο ΑΡΗΣ έχει κάνει προσφυγή στο CAS κι όχι αυτό που λένε τα παπαγαλάκια δεξιά κι αριστερά…

Προτεινόμενα Άρθρα