Λιονέλ Μέσι: Έπαιξε στην ήττα της Ίντερ Μαϊάμι από την Κόμπε στα πέναλτι (vid)

από AllAboutARIS

Ο Λιονέλ Μέσι, που ήταν αμφίβολος λόγω πόνου στο μηριαίο, έπαιξε τελικά το τελευταίο μισάωρο του φιλικού αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι, η οποία ηττήθηκε με 4-3 στα πέναλτι (0-0) από την ιαπωνική ομάδα Βίσελ Κόμπε, σήμερα (7/2) στο Τόκιο.
Σε αντίθεση με τους θυμωμένους φιλάθλους στο Χονγκ Κονγκ, που δεν είδαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ να παίζει, οι 28.614 Ιάπωνες οπαδοί έμειναν ενθουσιασμένοι στο Ολυμπιακό στάδιο.

Ο Μέσι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 60′, γνωρίζοντας την αποθέωση του νεανικού κοινού, μέσα στο τσουχτερό κρύο. Στο 79ο λεπτό, ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν είχε ευκαιρία να σκοράρει όταν βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ήταν το αποκορύφωμα αυτού του μάλλον βαρετού αγώνα, κατά τον οποίο ο Ουρουγουανός Λουίς Σουάρες παραλίγο να λάμψει με ένα ακροβατικό ψαλίδι,σ το οποίο η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, που κέρδισε η πρωταθλήτρια Ιαπωνίας, χωρίς να έχει την ευκαιρία να σουτάρει ο Μέσι.

«Στην προπόνηση χθες (6/2) μας είπε ότι αισθανόταν καλύτερα. Στη συνέχεια συμφωνήσαμε ότι θα έπαιζε 30 λεπτά», είπε ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Χεράρδο Μαρτίνες, μετά τη συνάντηση.

Ο σύλλογος από τη Φλόριντα που προετοιμάζει τη σεζόν του MLS, το πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής που θα ξεκινήσει στις 22 Φεβρουαρίου, ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Ασία.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα