Μάντζιος: “To θέλαμε αυτό το σκορ – Πολλά παιδιά είναι φορτωμένα με κούραση” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εστω και στις καθυστερήσεις ο ΑΡΗΣ… καθάρισε με την πρόκριση κόντρα στη Νίκη Βόλου, ωστόσο ο Άκης Μάντζιος απέφυγε να το πει ξεκάθαρα, ζητώντας εγρήγορση.

“Είναι ένα πάρα πολύ καλό σκορ αλλά στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να χαλαρώνεις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και στο δεύτερο παιχνίδι αλλά έχουμε το πάνω χέρι”, είπε αρχικά ο προπονητής του ΑΡΗ και ανέλυσε τη δική του οπτική για το παιχνίδι.

“Δεν με ικανοποίησε το πρώτο ημίχρονο από πλευράς ρυθμού και έντασης που ήθελα να έχουμε. Οταν έχεις βέβαια μία μαζική άμυνα σε χαμηλά μέτρα, απαιτεί περισσότερη προσπάθεια και κίνηση χωρίς τη μπάλα. Δεν τα είχαμε, παρά μόνο κάποια ξεσπάσματα. Αν εξαιρέσουμε τις φάσεις με Μορόν και Φεράρι, δεν είχαμε κάτι άλλο.

Στο δεύτερο η ομάδα ήταν καλύτερη. Έβγαλε περισσότερη ενέργεια, είχε κλασσικές φάσεις. Κρατάμε το αποτέλεσμα. Είμαστε κοντά στον στόχο μας”

Ο ίδιος είχε αρκετά παράπονα από τους παίκτες του στη διάρκεια του αγώνα , με τα δύο γκολ στις καθυστερήσεις βέβαια να του δίνουν αυτό που ζητούσε. Τη δυνατότητα να μοιράσει ανάσες στο Βόλο… “Το σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι να βρεις σκορ νωρίς. Στη ρεβάνς θέλαμε να αποφορτίσουμε πολλά παιδιά. Η ομάδα είναι αρκετά κουρασμένη, έχοντας και άλλα ματς μπροστά μας. Χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση. Κάποια παιδιά είναι φορτωμένα από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν θέλαμε να πάμε να διεκδικήσουμε εκεί την πρόκριση με βασικούς και να τους επιβαρύνουμε πριν τις Σέρρες”, είπε συγκεκριμένα ενώ απάντησε ότι δεν υπάρχει ακόμα κάτι μεταγραφικά σε ερώτηση που του έγινε.

Τέλος ο Μάντζιος κλήθηκε να σχολιάσει και την επίθεση στη σύζυγο του Σταύρου Μάνταλου… “Καταδικαστέο από όλους. Πολλά πράγματα έχουν ξεφύγει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει τοξικότητα και πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο”. 

Προτεινόμενα Άρθρα