Μία θέση, ένα κεφάλαιο μόνη της…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι Γκανέζοι χθες ασχολήθηκαν με τον Λούμορ και το μέλλον του, υποστηρίζοντας ότι αυτό θα είναι μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης” το επόμενο καλοκαίρι.

Το σχετικό δημοσίευμα δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, δεν είναι όμως και μία απλή υπόθεση από τη στιγμή που μιλάμε για παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Τα δημοσιεύματα για τον Λούμορ φέρνουν στην επιφάνεια μία θέση, αυτή του αριστερού μπακ, η οποία αποτελεί ένα κεφάλαιο από μόνη της εν όψει της νέας σεζόν.

Ο σταθερός και θετικός… γενικά, Γκάνεα

Ο Ρουμάνος έχει πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του φέτος, με 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και αφήνοντας πίσω του την περσινή χρονιά στην οποία… ψαχνόταν.

Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του αποτελεί μακρινή ανάμνηση και δικαίως υπάρχει θετική αύρα προς το πρόσωπό του στις τάξεις της ομάδας.

Ο Γκάνεα το εισπράττει, δεν θα έλεγε “όχι” στην παραμονή του στη Θεσσαλονίκη αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Μόνο κάποιες πρόχειρες συζητήσεις, με τον ΑΡΗ να είναι θετικός για να κρατήσει τον παίκτη, όμως ξέρει ότι μπορεί να βρει και κάτι καλύτερο.

Ο Λούμορ που δεν έχει χρόνο

Ο Γκανέζος μπακ ξεκίνησε πολύ άσχημα την παρουσία του στον ΑΡΗ, λόγω της απώλειας του νεογέννητου παιδιού του. Χρειάστηκε χρόνο για να αφοσιωθεί πλήρως στο ποδόσφαιρο, πήρε ευκαιρίες αλλά δεν έχει ενθουσιάσει με την έως τώρα παρουσία του, ενώ έχει πέσει και σε έναν πολύ καλό Γκάνεα.

Μόλις 12 συμμετοχές -έξι ως βασικός- και 624 λεπτά συμμετοχής έχει ο Αφρικανός αμυντικός, ο οποίος έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν αλλά με το μέλλον του να μην είναι τόσο σίγουρο, ειδικά εάν ο ΑΡΗΣ πάρει το “οκ” και προχωρήσει σε μεταγραφές.

Και ο Πίρσμαν…

Είναι κοινό μυστικό ότι ο ΑΡΗΣ έχει συμφωνήσει με τον Βέλγο. Το CAS και το καλοκαίρι είναι αυτά που θα επικυρώσουν το deal των δύο πλευρών.

Με την παρουσία του Πίρσμαν στην ομάδα, δεν χωρούν Γκάνεα και Λούμορ στην ίδια ομάδα. Άρα θα πρέπει να αποχωρήσει ο ένας -η προτίμηση προς τον Γκάνεα είναι δεδομένη αλλά το θέμα είναι και ο παίκτης- ή ο ΑΡΗΣ να ψαχτεί για κάποια άλλη λύση, έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το σκεπτικό του σε αυτή τη φάση.

 

Προτεινόμενα Άρθρα