Μία θλάση του χαλάει τη μαγιά…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πάνω που ο ΑΡΗΣ βρήκε διάταξη και σταθερές σε τακτική και πρόσωπα, με αποκορύφωμα την τριάδα του κέντρου, ο τραυματισμός του Λούκας Ρουπ αλλάζει τα δεδομένα για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο Γερμανός είναι η δεδομένη απουσία στα πλάνα του Τόλη Τερζή και πλέον τα πλάνα του για το επερχόμενο ματς παρουσιάζουν ξανά μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει άλλον παίκτη με τα χαρακτηριστικά του 32χρονου άσσου. Αυτός που πλησιάζει στις ανάγκες τις θέσεις είναι ο Ματέο Γκαρσία, αλλά για την ώρα ούτε αυτός μπορεί να θεωρηθεί 100% σίγουρος για το ματς στη Λαμία.

Εφόσον ο Αργεντινός είναι εντάξει τότε εξυπηρετεί το 4-3-3 με ρόλο δίπλα στον Νταρίντα. Εάν όμως δεν προλάβει ή ο Τερζής προτιμήσει να τον κρατήσει στα εξτρέμ, τότε ίσως αλλάξουν τα δεδομένα στον άξονα με ένα 4-2-3-1 και τον Νταρίντα μόνο πίσω από τον Καμαρά.

Αυτό σημαίνει ότι στην ενδεκάδα θα μπει ένας εκ των Ντουκουρέ ή Νταμπό, με τον Φαμπιάνο να “παίζει” επίσης αρκετά δυνατά για να πάρει τη θέση του Ενκουλού.

Από αύριο θα αρχίσουν να φαίνονται σταδιακά οι προθέσεις του Τερζή για τα παραπάνω μέτωπα, αφού στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι.

Προτεινόμενα Άρθρα