Με Μπράμπετς η προπόνηση – Οι κουβέντες με Γκουγκουλιά, Μάντζιο

από AllAboutARIS

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς επέστρεψε και πάλι στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Τσεχίας. Προφανώς όχι με… ιδεατό τρόπο, καθώς μαζί με δύο συμπαίκτες του βρέθηκαν στην επικαιρότητα για παραβίαση εσωτερικού κανονισμού.

Ο Τσέχος αμυντικός του ΑΡΗ πριν από τη σημερινή προπόνηση είχε μια κουβέντα με τον τιμ μάνατζερ των Κιτρινόμαυρων, Γιώργο Γκουγκουλιά, για το περιστατικό στην Τσεχία. Παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος κι ότι έχει μετανιώσει για όσα έγιναν. Επιπλέον ήταν απόλυτος στο ότι δεν θα συμβεί ξανά, ενώ επεσήμανε πως νιώθει πολύ άσχημα που στενοχώρησε και τους ανθρώπους της εθνικής Τσεχίας, αλλά και τους συμπαίκτες του και τον κόσμο του ΑΡΗ.

Ο Γκουγκουλιάς, από την πλευρά του, του είπε μεταξύ άλλων…: «Επειδή ξέρουμε ποιος είσαι και τον χαρακτήρα σου, το θέμα θεωρείται λήξαν εδώ. Κοιτάμε μπροστά και πάμε για τη νίκη με Παναθηναϊκό».

Εκτός από τον Γκουγκουλιά, ο Μπράμπετς είχε κι ένα τετ α τετ με τον Άκη Μάντζιο και στη συνέχεια μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ξεκαθαρίζεται ότι δεν υπάρχει περίπτωση απουσίας του από το ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ όπως προκύπτει από τους ανθρώπους του ΑΡΗ, δεν υπάρχει και πρόθεση τιμωρίας του, αφού το θέμα θεωρείται λήξαν. Άλλωστε φέτος η ομάδα δεν έχει κανένα κρούσμα εξωαγωνιστικό και δεν υπάρχει λόγος να χαλάσει αυτό.

Προτεινόμενα Άρθρα