Μορόν: “Είδα ότι ο Μπρινιόλι αργούσε να πασάρει – Καλό το γκολ, αλλά έχασα ευκαιρίες”

από Γιώργος Γκάτος

Ο Ισπανός σκόρερ του ΑΡΗ και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, τόνισε την σημασία της νίκης και… έκανε αυτοκριτική για τις χαμένες ευκαιρίες του.

“Ήταν μια ομαδική προσπάθεια. Πιέσαμε όλοι στο παιχνίδι. Είτε είμαστε εμείς, είτε οι αναπληρωματικοί, παίζουμε σύμφωνα με τις εντολές του προπονητή μας. Αυτές ήταν να πιέζουμε και οι έντεκα στην άμυνα και να βγαίνουμε και οι έντεκα στην επίθεση” σημείωσε ο Λορέν Μορόν στη κάμερα της Nova.

Για το αν είναι η νίκη που έψαχνε ο ΑΡΗΣ η αποψινή:

“Πραγματικά είναι μια πολύ μεγάλη νίκη. Είναι τρεις βαθμοί και απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι, παίρνουμε αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι που έρχεται.”

Για το πώς νιώθει που είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα:

“Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος αλλά έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις από εμένα. Δεν μένω στο ότι σκόραρα σήμερα αλλά στο ότι έχασα σημαντικές ευκαιρίες. Πάντα είμαι πιο απαιτητικός. Είχα την χαρά να σκοράρω σήμερα αλλά μου μένουν οι ευκαιρίες που έχασα και αυτές δεν πρέπει να τις χάνω.”

Για το αν θεωρεί ότι έχει… ταβάνι: 

“Έχασα δύο χρόνια που ήταν χαμένος χρόνος. Υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. Αισθάνομαι καλά και με αυτοπεποίθηση. Θεωρώ ότι ακόμα δεν έχω βρει ταβάνι. Ελπίζω να το βρω φέτος και να πετύχω όσα περισσότερα γκολ γίνεται.”

Για το αν ήταν… σχεδιασμένη η πίεση στον Μπρινιόλι:

“Όχι, δεν ήταν στο μυαλό μου. Είδα στη πρώτη φάση ότι κρατούσε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια του. Στη δεύτερη δεν αντέδρασε καλά και ήρθε το γκολ.”

Για τη σύγκριση μεταξύ της La Liga και του Ελληνικού πρωταθλήματος:

“Η La Liga είναι ανάμεσα στα τρία καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Είναι πραγματικότητα ότι με έχει εκπλήξει προς το καλό το Ελληνικό πρωτάθλημα. Οσοι συμπαίκτες μου έρχονται από την Ισπανία, έχουν την ίδια γνώμη με εμένα.”

Για το αν έχει να δώσει συμβουλή στον Παναγίδη:

“Ταυτίζομαι πάρα πολύ με τον Παναγίδη. Προερχόμουν στην Μπέτις από τις μικρές κατηγορίες και βλέπουμε τώρα ότι ο παίκτης έχει πολύ μεγάλη ποιότητα. Ήξερε οτι έπρεπε να ήταν πολύ υπομονετικός μέχρι να του δοθεί η ευκαιρία, την οποία άρπαξε. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια αγωνίζεται ως βασικός, τον εμπιστεύεται ο προπονητής μας.”

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα