Ξεσπάει και πληρώνει ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Ο Άρης ψάχνει αντίδραση και ξέσπασμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και το ματς με την Κηφισιά (17:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποτελεί την ιδανική ευκαιρία.

Ένα δοκάρι και ένα κακό εικοσάλεπτο στέρησαν από τον Άρη το θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν καλή στο σημείο μετά την ανάπαυλα, ισοφάρισε με την γκολάρα του Πάρντο και στη συνέχεια είχε μοναδική ευκαιρία με τον Νταρίντα. Ο Τσέχος σημάδεψε σωστά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Πασχαλάκη και κάπου εκεί άλλαξε εντελώς το μομέντουμ του αγώνα: Από την στιγμή που δεν πήρε προβάδισμα, ο Άρης έχασε την συγκέντρωσή του και τελικά ηττήθηκε με 4-1.

«Δεν είμαστε ακόμα σε επίπεδο που μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε συνεχόμενα παιχνίδια με υψηλό τέμπο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ένα πράγμα που δεν χρειαζόταν να συμβεί σήμερα, ήταν η κατάρρευση μετά το τρίτο γκολ, στο τελευταίο 20λεπτο», ανέφερε ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Κηφισιά (17:30).

Οι «κίτρινοι» δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες και είναι ξεκάθαρο πως είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι θα κατέβουν για να παίξουν αμυντικά και πιθανότατα θα μείνουν για 90 λεπτά στην περιοχή της, όμως ο Άρης διαθέτει παίκτες με ποιότητα και κλάση για να λύσει τον… Γόρδιο δεσμό και να επιστρέψει στις νίκες.

Μάλιστα, έχοντας ώθηση από τους φιλάθλους του και από την δυναμική της έδρας του, ο Άρης μπορεί να πετύχει από νωρίς τον σκοπό του: Στο 2.20 συναντάται η απόδοση για νίκη των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Άκη Μάντζιου αναμένεται να παρουσιάσει πιο «σφιχτό» πρόσωπο αμυντικά και σίγουρα μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Η Κηφισιά δεν έχει την απαιτούμενη ποιότητα για να απειλήσει και το ενδεχόμενο να κερδίσει ο Άρης χωρίς να δεχτεί γκολ βρίσκεται σε απόδοση 2.06.

Επιπρόσθετα, είναι ξεκάθαρο ότι οι γηπεδούχοι θα μπουν στο γήπεδο με το… μαχαίρι στα δόντια και θα πιέσουν από το πρώτο σφύριγμα για να κυριαρχήσουν. Στο 1.98 η απόδοση για επίτευξη γκολ μέχρι το 28ο λεπτό. 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα