Οι δύο… τελικοί του Μορόν (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δέκα μέρες μέχρι την επιστροφή του ΑΡΗ στην αγωνιστική δράση με τα δύο τελευταία ματς των πλέι οφ κόντρα που δεν έχουν ουσιαστικό ενδιαφέρον. Επιμέρους όμως… έχουν.

Είναι δεδομένο ότι η ομάδα θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό φίνις στα πλέι οφ και με αυτή τη φορά να πάει στον τελικό του Κυπέλλου… Οπως είναι δεδομένο και το κίνητρο του Λορέν Μορόν για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός αγωνίστηκε ως αλλαγή στη Λεωφόρο και δεν είχε την ευκαιρία να ξεπεράσει τον Αγιού Ελ Κααμπί, με τον οποίο είναι ισόπαλοι στα 17 γκολ.

Ο Μαροκινός επιθετικός είναι… καυτός το τελευταίο διάστημα αλλά περισσότερο στην Ευρώπη και λιγότερο στα πλέι οφ όπου ο Μορόν έχει τρία γκολ.

Τα παιχνίδια με Λαμία και ΠΑΟΚ είναι σαν… τελικοί για τον 30χρονο επιθετικό ΑΡΗ και πρέπει να προσπαθήσει αρκετά δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός έχει και τρίτο ματς. Δηλαδή το εξ αναβολής με τον ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα.

Πιθανή πρωτιά του Μορόν θα είναι ιστορική για τον ΑΡΗ, ο οποίος έχει να βγάλει πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα από το 1981 με τα 21 γκολ του Ντίνου Κούη. Σίγουρα όμως θα είναι πολύ σημαντικό και για το βιογραφικό του Μορόν.

Προτεινόμενα Άρθρα