Ολλανδία – Πορτογαλία 1-0: Δύσκολη νίκη για τις δευτεραθλήτριες κόσμου (vid)

από AllAboutARIS

Το γκολ της Στεφανί Φαν ντερ Γκραγκτ μόλις στο 13ο λεπτό του αγώνα κόντρα στην Πορτογαλία -που ντεμπούταρε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών- αποδείχθηκε αρκετό για την Ολλανδία για να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης που τη φέρνουν στη δεύτερη θέση του ομίλου της, πίσω από τις ΗΠΑ.

Σε μια επαγγελματική εμφάνιση από τη δευτεραθλήτρια κόσμου κόντρα σε μια από τις πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες στο τουρνουά, οι Οράνιε κράτησαν δυνάμεις για την… επανάληψη του τελικού του Μουντιάλ του 2019, κόντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες την Πέμπτη (27/07).

Η αμυντικός της Ίντερ και μοναδική σκόρερ του αγώνα σηκώθηκε και πήρε την κεφαλιά μετά το κόρνερ της το κόρνερ της Σπίτσε, με το VAR να επιβεβαιώνει το γκολ εν μέσω υπονοιών ότι η τερματοφύλακας της Πορτογαλίας παρεμποδίστηκε αντικανονικά.

Η Πορτογαλία πρέπει να ξεπεράσει γρήγορα την απογοήτευση αυτής της ήττας όταν αντιμετωπίσει το Βιετνάμ – που έχασε 3-0 από τις ΗΠΑ το Σάββατο – όταν επιστρέψει στη δράση στο Χάμιλτον αργότερα την Πέμπτη για να έχει ελπίδες πρόκρισης από έναν όμιλο που έχει δύο ξεκάθαρα φαβορί.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα