Ο ΑΡΗΣ έδειξε ότι τον θέλει, ο Φαμπιάνο αποφασίζει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ ήταν τελικά αυτός που έκανε το πρώτο βήμα στην υπόθεση του Φαμπιάνο, “σπάζοντας” τη σιγή ασυρμάτου αρκετών εβδομάδων μετά την τελευταία κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στη νέα επαφή που έγινε χθες, η ομάδα κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Βραζιλιάνο και έδειξε έμπρακτα ότι θέλει να τον κρατήσει, με ένα αρκετά καλό νούμερο για τα δεδομένα του ΑΡΗ αλλά και για εκείνα της αγοράς, όπως λένε οι πληροφορίες.

Με την έναρξη της προετοιμασίας να πλησιάζει, ο ΑΡΗΣ θέλει να έχει άμεσα εικόνα και το ξεκαθάρισε στον Φαμπιάνο. Ο τελευταίος όμως φαίνεται ότι χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνο σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον

Ο 33χρονος στόπερ θέλει ιδανικά να περιμένει ως τα τέλη Ιουνίου και το αργότερο στις αρχές του επόμενου μήνα να πάρει τις τελικές αποφάσεις για την καριέρα του, ανάλογα και τι θα έχει στα χέρια του. Ηδη έχει απορρίψει κάποιες προτάσεις από Ευρώπη και περιμένει τι μπορεί να εμφανιστεί από Κατάρ και Σαουδική Αραβία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Φαμπιάνο είναι αρνητικός να συνεχίσει στον ΑΡΗ. Το αντίθετο μάλιστα, αφού έχει δεθεί με το κλαμπ και πλέον έχει προσωπικούς λόγους για να μείνει στην Θεσσαλονίκη. Κάτι που δεν αποκλείεται να τον κάνει να πάρει μία απόφαση πιο άμεσα από τα τέλη του μήνα, γνωρίζοντας ότι και ο ΑΡΗΣ θέλει άμεσα απάντηση.

Προτεινόμενα Άρθρα