Ο Μέσι αποκάλυψε το πιο ωραίο και το πιο κρίσιμο γκολ της καριέρας του (vids)

από AllAboutARIS

Να βάλει κανείς τον Λιονέλ Μέσι να απαντήσει για το πιο όμορφο και το πιο κρίσιμο γκολ που έχει σημειώσει στην καριέρα του είναι δύσκολο.

Εκτός του ότι έχει σημειώσει 841 (!) τέρματα, τα περισσότερα εξ αυτών είναι απλά υπέροχα. Ωστόσο, ο 36χρονος οκτώ φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας δεν δίστασε και απάντησε, δίνοντας μια αναμενόμενη απάντηση όσον αφορά το γκολ με τη μεγαλύτερη σημασία.

Κι αυτό διότι επέλεξε το δεύτερο που πέτυχε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ απέναντι στη Γαλλία με προβολή από κοντά, με το οποίο έβαλε μπροστά την Αργεντινή παρότι στη συνέχεια δέχτηκε την ισοφάριση. Ευτυχώς, για τον ίδιο, στη διαδικασία των πέναλτι η «αλμπισελέστε» κατάφερε να κατακτήσει το Μουντιάλ, το μοναδικό τρόπαιο που δεν είχε βάλει στην τροπαιοθήκη του ο Μέσι.

Τώρα, στο πιο ωραίο γκολ ο 36χρονος διάλεξε -επίσης- το δεύτερο που είχε σημείωσε στη νίκη 2-0 με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2011, όταν είχε περάσει… όλη την ομάδα και είχε σημειώσει ένα ασύλληπτο τέρμα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στα ημιτελικά του Champions League. Για την ιστορία εκείνη τη σεζόν η Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν είχε κατακτήσει την κούπα με τα «μεγάλα αυτιά».

Προτεινόμενα Άρθρα