Ο Μέσι επέλεξε το πιο όμορφο και το πιο κρίσιμο γκολ της καριέρας του

από AllAboutARIS

Ο Λιονέλ Μέσι επέλεξε το πιο ωραίο και το πιο κρίσιμο γκολ στην σπουδαία του καριέρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ESPN».

Με το Copa America 2024 να ξεκινάει σε λίγες ημέρες, ο Λιονέλ Μέσι βρήκε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις του με την Αργεντινή και παραχώρησε συνέντευξη στο «ESPN» αποκαλύπτοντας τόσο το πιο όμορφο όσο και το πιο κρίσιμο γκολ της σπουδαίας καριέρας του.

Ο Pulga επέλεξε αυτό απέναντι στη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 ως το πιο κρίσιμο της καριέρας του, με το οποίο έβαλε μπροστά την Αργεντινή παρότι στη συνέχεια δέχθηκε την ισοφάριση. Θυμίζουμε πως η Αλμπισελέστε κατέκτησε το Μουντιάλ στα πέναλτι απέναντι στους Μπλε (2-2 κ.α., 3-3 παρ. και 4-2 πεν.)

Όσον αφορά το πιο όμορφο τέρμα που έχει σημειώσει στην καριέρα του, ο super star της Αργεντινής επέλεξε αυτό με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2011 στα ημιτελικά του Champions League. Αξίζει να σημειωθεί πως εκείνη τη σεζόν οι Μπλαουγκράνα κατέκτησαν την κούπα με τα «μεγάλα αυτιά» στον τελικό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 3-1.

 

Προτεινόμενα Άρθρα