Ο Σάσα είπε… την αλήθεια! (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι τελικές διαπραγματεύσεις με τον ΑΡΗ, η… σφήνα τον ΠΑΟΚ και η ξεκάθαρη στάση του Βραζιλιάνου που δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ την απάντησή του.

Ο Λούκας Σάσα… άνοιξε κουβέντα με τη δήλωσή του περί πρότασης του ΠΑΟΚ την οποία αρνήθηκε πριν λίγους μήνες όπως υποστήριξε.

Άλλοι μπορεί να το πουν “λαϊκισμό”. Ένας εκ των κορυφαίων χαφ του πρωταθλήματος όμως, δεν έχει λόγο να μπει σε αυτή τη διαδικασία και ειδικά μετά την τριετή ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Σάσα, απλά, είπε την αλήθεια. Είναι πιθανό να υπάρξουν εκείνοι που θα το αμφισβητήσουν για να υποβαθμίσουν το θέμα. Είναι η αλήθεια όμως και δεν αλλάζει.

Το story και η ξεκάθαρη θέση του Σάσα

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ κα η κρούση στον Λέο Κορρνατσίνι (μάνατζερ του παίκτη) έγινε προς τα τέλη Φεβρουαρίου και ενώ ακόμα οι συζητήσεις με τον ΑΡΗ ήταν σε εξέλιξη.

Ο Βραζιλιάνος ατζέντης ενημέρωσε τον Σάσα για τις προθέσεις του ΠΑΟΚ και τη “γενναία” αναβάθμιση που προσέφερε στις ετήσιες αποδοχές του., όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Ο Βραζιλιάνος όμως δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ και ήταν εξ αρχής αρνητικός, παρά το δέλεαρ των χρημάτων που αν μη τι άλλο ήταν μεγάλο.

Η εντολή του Σάσα προς τον εκπρόσωπό του ήταν να προχωρήσουν οι επαφές με τον ΑΡΗ και να βρεθεί η φόρμουλα ώστε οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια, αφού ήταν κατασταλαγμένος και ήθελε να συνεχίσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης“. Οπως και έγινε.

Ηταν μία από τις λίγες περιπτώσεις που το συναίσθημα και το “θέλω” υπερίσχυσαν του οικονομικού παράγοντα, όπως και η συμπεριφορά του κλαμπ την οποία ο Σάσα έλαβε πολύ σοβαρά υπόψιν του.

Προτεινόμενα Άρθρα