Ο Φαμπιάνο και ο Γενάρης…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα τελευταία 24ωρα όλα στον ΑΡΗ περιστρέφονται γύρω από τα μεταγραφικά και την ενίσχυση της ομάδας, παράλληλα με τη διαμόρφωση της λίστας των παικτών που είναι ή θα βρεθούν υπό καθεστώς αποχώρησης.

Την ίδια στιγμή βέβαια υπάρχει ακόμα ένα ανοικτό μέτωπο και συγκεκριμένα αυτό των ανανεώσεων, με τις περιπτώσεις των Κουέστα και Φαμπιάνο να είναι αυτές που… καίνε τους ανθρώπους της ομάδας.

Εξ αρχής ήταν ξεκάθαρο ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές καταστάσεις, αφού με τον Ισπανό υπάρχει καλό κλίμα και διάθεση για να συνεχίσουν μαζί για τουλάχιστον ακόμα δύο χρόνια. Μία ανανέωση που θα σημαίνει ότι ο αρχηγός του ΑΡΗ θα φτάσει την 8ετία στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η “καυτή πατάτα” είναι κυρίως ο Φαμπιάνο, με τον οποίο έχει γίνει μία προεργασία και κάποιες πρώτες διερευνητικές συζητήσεις ώστε ο ΑΡΗΣ να δει πού στέκεται και πώς να κινηθεί, εντοπίζοντας εδώ και καιρό μία διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό. Δεν είναι μικρή αλλά ούτε και απαγορευτική σύμφωνα με πληροφορίες, σε μία περίπτωση που γενικότερα έχει βαθμό δυσκολίας.

Αυτό που τονίζει εδώ και καιρό η πλευρά του παίκτη είναι ότι το θέμα θα την απασχολήσει πιο… ζεστά από τον Ιανουάριο. Αυτό δεν είναι τυχαίο καθώς ο Φαμπιάνο φαίνεται ότι θέλει να δει όλες τις επιλογές του, περιμένοντας φυσικά να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον ΑΡΗ και να ακούει κάτι επίσημο.

Ο Φαμπιάνο είναι στα 32 του πλέον και ψάχνει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του, μαζί με ποιότητα ζωής με την οποία είναι ικανοποιημένος στη Θεσσαλονίκη.

Ο παίκτης πάντως δείχνει ότι δεν επηρεάζεται από το μέλλον του και είναι πλήρως αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την ομάδα, αποτελώντας έναν εκ των κορυφαίων παικτών της φετινής σεζόν και σίγουρα αυτόν με την πιο σταθερή απόδοση.

Προτεινόμενα Άρθρα