Ο Φεράρι θέλει, θα δοκιμάσει, αλλά…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στον Φράνκο Φεράρι θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα στην προπόνηση του ΑΡΗ, δύο μέρες πριν την “έξοδο” στον Βόλο για τον αγώνα με τον ΝΠΣ,

Στη σημερινή προπόνηση θα κριθεί οριστικά η παρουσία του Αργεντινού στο επερχόμενο ματς, με τις πιθανότητες εξ αρχής να μην είναι με το μέρος του.

Το πρόβλημα που αποκόμισε στο γόνατο δεν είναι σοβαρό αλλά απαιτεί προσοχή και κάποιες μέρες αποθεραπείας, με την παρουσία του στο Βόλο να εμπεριέχει ρίσκο και τους ανθρώπους του ΑΡΗ να το γνωρίζουν αρκετά καλά.

Ο παίκτης πήγε πολύ χαλαρά τις προηγούμενες μέρες για να προφυλαχθεί και να αποφορτιστεί το γόνατό του πριν δοκιμάσει να πάρει μέρος στη σημερινή προπόνηση. Μάλιστα ο ίδιος δείχνει θέληση για να δώσει το “παρών” στο ματς του Σαββάτου και είπε στους ανθρώπους της ομάδας ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να το πετύχει. Δεν είναι όμως τόσο απλό λόγω του κινδύνου της υποτροπής που υπάρχει.

Ο Μάντζιος το γνωρίζει αρκετά καλά, θα περιμένει να δει τον Αργεντινό αλλά ήδη προετοιμάζει τα εναλλακτικά του πλάνα για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό.

 

Προτεινόμενα Άρθρα