Πρόβα τελικού στη Λεωφόρο με Μορόν στο 4,50!

από AllAboutARIS

Μετακομίζει στην Αθήνα ο Άρης για την 8η αγωνιστική των Playoffs της Super League και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. 

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, την Κυριακή το βράδυ (20:30), θα αντιμετωπίσει στη Λεωφόρο τους «πράσινους» στην τελευταία «μονομαχία» των δύο ομάδων στη Super League, πριν βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου. 

Ο Άρης ανεβάζει στροφές και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα όταν και έμεινε στο 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Θεσσαλονικείς μέσα στη Λεωφόρο είναι αποφασισμένοι να βάλουν δύσκολα στον Παναθηναϊκό και να τους πληγώσουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία ενόψει του τελικού στο Κύπελλο. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ και απέναντι στην ΑΕΚ η «πράσινη» άμυνα εμφάνισε αμέτρητες αδυναμίες και ηττήθηκε 3-0. Οι «κίτρινοι» διαθέτουν το υλικό για να κάνουν τη ζημιά και το Over 0.5 γκολ του Άρη στη Λεωφόρο κοστολογείται σε απόδοση 1.98. 

Το βασικό «όπλο» του Άρη στην επίθεση είναι ο Λορέν Μορόν! Ο Ισπανός επιθετικός με 17 γκολ είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του Άκη Μάντζιου στη Super League και στα Playoffs μετράει 3 γκολ σε 7 συμμετοχές. Μάλιστα και τα τρία είναι απέναντι στους διεκδικητές του τίτλου (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός) και τώρα θέλει να πληγώσει και την άμυνα του Παναθηναϊκού. 

Anytime σκόρερ Μορόν μέσα στη Λεωφόρο σε απόδοση 4.50. 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα