Στα 4 γκολ σταμάτησε ο Βέλλιος, στα 13 (!) η Τσβόλε!

από AllAboutARIS

Ένα σκορ που δεν συναντάμε συχνά είδαμε στην αναμέτρηση της Τσβόλε με την Ντεν Μπος, με τους γηπεδούχους να διασύρουν με το εκκωφαντικό 13-0 τους αντιπάλους τους!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος πέτυχε το ταχύτερο χατ-τρικ στην ιστορία της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας από την έναρξη ενός αγώνα, αφού βρήκε τρία γκολ σε 11 λεπτά και συγκεκριμένα σε 11 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα!

Μάλιστα, ολοκλήρωσε τη μοναδική του παράσταση σκοράροντας στο 27’ για να πετύχει καρέ! Ο Μεντουνιανίν (14’), ο Τάχα (20’), ο βαν ντεν Μπελτ (31’, 89′), ο Μπέλεν (59’), ο Βαν Ντεν Μπεργκ (90’+1′) και ο Τι με χατ-τρικ (47’, 62’, 74’) πέτυχαν τα άλλα επτά γκολ, που διαμόρφωσαν το αδιανόητο 13-0 της Τσβόλε κόντρα στην Ντεν Μπος.

Ο Βέλλιος αγωνίστηκε για 70 λεπτά όταν και έγινε αλλαγή, με τους οπαδούς της Τσβόλε να του χαρίζουν ένα τεράστιο standing ovation για την απίθανη εμφάνισή του, με τον Έλληνα στράικερ να φτάνει τα 9 γκολ και τις 6 ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα, με την ομάδα του να πηγαίνει… καρφί για την επιστροφή της στην Eredivisie!

«70′ Ο Τόλης Βέλλιος αποχαιρετά το κοινό του. Το κατάμεστο στάδιο “MAC3PARK” ζητωκραυγάζει για τον επιθετικό που σκόραρε τέσσερα απόψε. Φεύγει και ο Ντιν Χούιμπερτς. Στις θέσεις τους μπαίνουν ο Μελάιρο Μπογκάρντε και ο Ραβ βαν ντεν Μπεργκ. (10-0)», έγραψε η Τσβόλε στο twitter.

Προτεινόμενα Άρθρα