Στο όνομα της…ξεφτίλας

από AllAboutARIS

Για μία ακόμη φορά, αποδείχθηκε το τι πρεσβεύουν κάποιοι άνθρωποι χωρίς αξίες και ιδανικά.

Το γεγονός ότι σήκωσαν ένα πανό που εμφανέστατα παραπέμπει στη δομή εις το όνομα του Άλκη, ένα πανό δηλαδή που παραπέμπει στον άγρια δολοφονημένο οπαδό του ΑΡΗ.

Προφανέστατα μπορεί και να το αρνηθούν, όλοι όμως αντιλαμβανόμαστε ποια ηθική πρεσβεύουν.

Ο γνωστός νομικός που ήταν εκ των νομικών στην υπόθεση του Άλκη ο κ.Πουλτσίδης πραγματοποίησε μία ανάρτηση που αναδεικνύει την ντροπή που ζήσαμε για ακόμη μία φορά στη Τούμπα.

Η ανάρτηση του: «Είναι γνωστό ότι μετά την αποτρόπαια και άνευ κινήτρου ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Αλκιβιαδη Καμπανου και τις 2 απόπειρες δολοφονίας σε βάρος των φίλων του, δημιουργήθηκε η «ΔΟΜΗ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΚΗ» με μοναδικό γνώμονα την εξάλειψη οπαδικής βίας.

2 χρόνια μετά, και ενώ όλοι ευαγγελίζονται την πάταξή της, καταδικάζουν κάθε φαινόμενο οπαδικής βίας και υποκουλτούρας και χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον άδικο χαμό του Αλκη μας, οι γνωστοί άγνωστοι αναρτούν ένα σιχαμερό πανό με τίτλο «στο όνομα του ΠΑΟΚ», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «επιβληθούν» και να εξαιρούν τη «γενναια» πράξη των δραστών της δολοφονίας σε βάρος του Αλκη.

Και όλα αυτά όταν μια οικογένεια – κόσμημα, δεν προκάλεσε ποτέ αλλά αντιθετα αποπειράθηκε να ενώσει και να συγχωρήσει αυτούς που κατακρεούργησαν το παιδί τους.

Αυτό το πανί με αυτόν τον τίτλο έμεινε αναρτημένο για 90 και πλέον λεπτά και το έβλεπε όλη η Ελλάδα.

Δε θα δεχτώ να ακούσω, ούτε να διαπραγματευτώ αν το σύνθημα είχε αυτό το σκοπό, γιατί φυσικά, υπήρχε η κάλυψη-απόκρυψη προς αποφυγή ποινικά κολάσιμων πράξεων».

Μια λέξη μόνο:ΝΤΡΟΠΗ!

Ο καθένας πλέον μπορεί να αντιληφθεί το τι πρεσβεύουν αυτοί…«άνθρωποι» και πως για μία ακόμη φορά ξεπερνάνε τα όρια στηρίζοντας αυτούς οι οποίοι αφαίρεσαν την ζωή ενός αθώου παιδιού επειδή ήταν ΑΡΗΣ.

 

Aνάρτηση για το θέμα έκανε και ο Ιωάννης Βαγκάνοφ, ένας εκ των ιδρυτών της Δομής εις το όνομα του Άλκη, τα σχόλια περισσεύουν και για τη φωτογραφία που ανάρτησε αλλά και όσα αναφέρει.

Όσα αναφέρει στην ανάρτηση του: Στην κεντρική φωτό βλέπουμε το σημερινό πανό, που πραγματικά λυπάμαι πολύ για όποιους σκέφτηκαν, ασχολήθηκαν και προχώρησαν στην ανάρτηση του.

Στις γύρω γύρω φωτογραφίες, βλέπουμε παιδιά όλων των ηλικιών, από όλη την Ελλάδα, να στηρίζουν τη συνύπαρξη “Εις το Όνομα του Άλκη” για όλα τα χρώματα ❤️💛🤍🖤💚🩵💙 και Εις το Όνομα του Αθλητισμού, του Φιλάθλου Πνεύματος, της Χαράς, των Χαμόγελων, που 365 μέρες θα το γιορτάζουμε με κάθε χρόνο κορύφωση την 1η Φεβρουαρίου ως Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου.

 

Προτεινόμενα Άρθρα