Στρασβούργο – Μαρσέιγ 1-1: Νέο εγχώριο στραβοπάτημα για τους Μασσαλούς

από AllAboutARIS

Η Μαρσέιγ παρατάχτηκε στο “Stade de la Meinau” έχοντας μόνο μία νίκη στα οκτώ προηγούμενα παιχνίδια της για την Ligue 1 και με μόλις τρεις επιτυχίες συνολικά στα 12 επίσημα ματς της και έψαχνε απεγνωσμένα μία εκτός έδρας νίκη επί της Στρασμπούρ για να ξαναμπεί στο δρόμο των επιτυχιών.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο δεν μπόρεσε να υπερκεράσει ούτε αυτό το εμπόδιο και το φινάλε την βρήκε να συμβιβάζεται με τον βαθμό της ισοπαλίας, για να μείνει στην 9η θέση και να συμπληρώσει 4 διαδοχικά ματς πρωταθλήματος χωρίς τρίποντο.

Τα πράγματα άρχισαν μάλιστα άσχημα για τους Φωκαείς αφού μόλις στο 6ο λεπτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ σε μία φάση διαρκείας στα καρέ τους που ολιγώρησαν απελπιστικά οι παίκτες της, με τον Εμεγκά να εκμεταλλεύεται την κατάσταση και να σκοράρει από κοντά για τους γηπεδούχους.

Η απάντηση ήρθε στο 27′ από σουτ εκτός περιοχής του Κλος που αιφνιδίασε τον αντίπαλο κίπερ και κατέληξε στην αριστερή γωνία της εστίας του (1-1), με την Ολιμπίκ να κλείνει το πρώτο μέρος με 71% κατοχή και 10 τελικές (3 εντός εστίας) αλλά να αδυνατεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με την Στρασμπούρ να παίρνει τα ηνία και να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες (13 συνολικά, 5 εντός εστίας), με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το δεύτερο μέρος χωρίς εύστοχη προσπάθεια (από τις 6 συνολικά σε αυτό το διάστημα) και να μένουν μοιραία χωρίς τρίποντο για ακόμη ένα ματς.

Προτεινόμενα Άρθρα