Τα… εντατικά και ο κερδισμένος χρόνος του Μοντόγια

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μάρτιν Μοντόγια καθαίρεσε πολλά κομμάτια της ποδοσφαιρικής λογικής την περασμένη Πέμπτη.

Ο Ισπανός πραγματοποίησε μία σοβαρή εμφάνιση κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, δεδομένων και των συνθηκών. Οτι δηλαδή μπήκε με μόλις μία προπόνηση και χωρίς επίσημα λεπτά στα πόδια του τη φετινή σεζόν.

Ο 32χρονος μπακ μπήκε αρκετά… απότομα και με “φροντιστήριο” που του έγινε από τον Τόλη Τερζή και τους συνεργάτες του την περασμένη Τετάρτη, ώστε να απορροφήσει όσα προλάβαινε για τη φιλοσοφία της ομάδας και την προσέγγιση του αγώνα με τους Ουκρανούς.

Η εμπειρία και τα καλά εργομετρικά ήταν η βάση ώστε ο Μοντόγια να ξεκινήσει με το δεξί στον ΑΡΗ και παράλληλα ο Τερζής να δικαιωθεί για το ρίσκο που πήρε με τη χρησιμοποίησή του, διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία στην τετράδα της άμυνας.

Με την εμφάνιση της περασμένης Πέμπτης ο Μοντόγια κέρδισε credits και χρόνο ώστε η εβδομάδα που ήδη διανύει να κυλήσει πιο ομαλά για τον ίδιο.

Πλέον με επιπλέον προπονήσεις στα πόδια του, όλοι περιμένουν ίδια και καλύτερη εμφάνιση από αυτόν σε ένα κρίσιμο ματς όπως αυτό στο Βουκουρέστι, ποντάροντας και στην εμπειρία του για τέτοια ματς.

Προτεινόμενα Άρθρα