Τα ντέρμπι και το… στοίχημα του Μορόν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΑΡΗΣ θα χρειαστεί να είναι αποτελεσματικός σε αρκετά πράγματα μέσα στο γήπεδο και κυρίως να βρει στην επίθεση την ουσία που του λείπει σε αρκετά παιχνίδια φέτος.

Για να γίνει αυτό περιμένει φυσιολογικά παραπάνω πράγματα από παίκτες που είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά όπως ο Λορέν Μορόν.

Ο Ισπανός είναι ο πρώτος σκόρερ του ΑΡΗ, της λίγκας αλλά υπάρχει μία κατηγορία αγώνων στην οποία μέχρι στιγμής δεν ανταποκρίνεται το ίδιο. Και αυτή είναι τα ντέρμπι.

Κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακκό ο 29χρονος επιθετικός είχε μόλις δύο τελικές. Δύο παιχνίδια βέβαια στα οποία ο ΑΡΗΣ συνολικά δεν ήταν καλός επιθετικά και με τον Μορόν να είναι κομμάτι αυτής της κατάστασης.

Ο πρώην άσσος της Ρεάλ Μπέτις θέλει να βάλει την σφραγίδα του σε ένα μεγάλο παιχνίδι και το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό του δίνει την ευκαιρία, με τον Μάντζιο να περιμένει το ίδιο από το μοναδικό του φορ και γενικότερα περισσότερα πράγματα από αυτά που προσέφερε στα τέσσερα παιχνίδια πριν την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα